XIII Taka-Hikiän Mestaruus 2023

XIII Taka-Hikiän Mestaruus 2023

Perinteinen Taka-Hikiän Mestaruus -kilpailu järjestetään jälleen kerran, jo kolmannentoista kerran! Kisapäivä on tänä vuonna sunnuntaina 08.10.2023. Luvassa on vauhtia, jännitystä ja hurjia ammuntatilanteita! Tänä syksynä ammutaan noin 20 rastin maastokierros. Lisäksi äänestetään Kilpailun Hienoin Jousi!

Ohessa on liitteenä pdf-tiedosto, jossa on kilpailupäivän kaikki olennaiset tiedot. Nuolia olisi hyvä olla mukana kymmenkunta, tavalliset taulukärjitetyt nuolet riittävät. Keskimäärin rastilla tarvitaan 3–7 nuolta. Nuolissa saa olla muovinokit.

Kilpailussa ammutaan noin 20 rastia, enimmäkseen 3D-eläimiä, lisäksi myös erikoisrasteja. Voittaja palkitaan ja lisäksi voittaja saa tittelin ”XIII Taka-Hikiän Mestari 2023”. Lisäksi jokaisen osallistujan (pois lukien voittaja) kesken arvotaan muutamia jousiammunta-aiheisia tavaroita. Myös kilpailun Hienoin Jousi palkitaan. Kaikki junnuampujat (alle 15-vuotiaat) palkitaan myös!

Kysykää ihmeessä, jos on jotain kysyttävää!

Aika:

Sunnuntaina 08.10.2023

Paikka:

Kataja-ahon tila, Hikiän kylässä, Hausjärven kunnassa, Retulantie 59

Ohjelma:

10:30 Lämmittely, säätäminen ja kilpailun esittely

11:00 Kilpailu alkaa

16:00 Palkintojen jako ja lopputurinat

Lisäksi valitaan äänestyksellä Kilpailun Hienoin Jousi!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä on erittäin suotavaa. Ilmoittautuminen sähköpostilla, yksityisviestillä tai foorumilla. Osallistujamäärä korkeintaan 30 henkilöä, ilmoittautumiset kirjataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu 20 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi – sisältää makkarat, leivät, kahvin ja teen.

Yhteystiedot:
Tuomo Reiniaho
Retulantie 59, Hausjärvi
tuomo.reiniaho@aalto.fi
0505420960

TERVETULOA!

Linkki viime vuoden kisaan kuvineen:

Kisaesite 2023.pdf (743,6 Kt)

5 tykkäystä

Näillä tiedoin: Mukana!

1 tykkäys

Tulen, näen ja voitan! Voitan?

2 tykkäystä

Joo tuun ja mäkin aattelin voittaa.

2 tykkäystä

Ajatuksen tasolla helppo homma… :wink:

Luodaan vaan kaikille oma sarja, niin hyvä tulee! Heikille suolijänneluokka, Jerelle komposiittiluokka, Esalle yli 70-paunaiset ja niin edelleen!

Eilen koirien kanssa kiertelin metsää alustavasti rasteja miettien, jospa sitä jotain kivaa keksisi. Ja vaikeaa…

2 tykkäystä

Niih… ja akrobaattiluokka niille, jotka osaa ampua vaikka kroppa umpisolmussa; peruspönötys kielletty näillä.
Nimim. ”Notkea kuin rautakanki”

1 tykkäys

Mukana! Tavoitteena pärjätä hyvin naisten sarjassa…?

2 tykkäystä

Kait sitä on vaa tultava :joy:

3 tykkäystä

Ilmoittaudun.

1 tykkäys

Hitsin hitsi, ainoa vapaa viikonloppu ja sattuu ristiäiset sitten samaan kellonlyöntiin ja päivään. Nyt kyl harmittaa :frowning:

Tulen näen ja koitan!

1 tykkäys

Kiinnostaisi kyllä kovasti tulla ihmettelemään ja katselemaan mutta en tiedä kehtaako sinne tulla ilman jousta tontille haahuilemaan :sweat_smile: tollaisen kaupallisen nuolihyllyllä varustetun vehkeen kanssa ei ainakkaan tohi tulla :face_with_peeking_eye:

Tervetuloa vaan! Täältä löytyy paljon erilaisia jousia ihmeteltäväksi, jotkut tuovat melko varmasti jousipuuta kaupattavaksi (@M.Reinikainen ?), saattaa ihan valmiitakin jousia löytyä, ja saat vähän käsitystä, millainen laji tämä on. Kuitujouset voi olla parempi jättää kotiin…

1 tykkäys

Multa saat lainaan huonoheittoisen pähkinäjousen. Sen saa rikkoakin, ei haittaa. Sille on tapahtunut jotain, heitto heikentynyt oudosti. Kävin selkää läpi mutten löytänyt säleitä. Otan jämänuolia sille. Ja tosiaan, jousi pitää rikkoa sitten. Jos ei kisassa niin poltetaan se makkaranuotiolla.

E: menen ensi lauantaina Oittaan maastoradalle rymyämään. Otan pähkinäjousenkin mukaan. Jos asut pääkaupunkiseudulla niin tule Oittaan Loimaan Kivi-hautakiviliikkeen filiaalin parkkipaikalle klo 9 niin käydään testaamassa mikä siinä mättää.

Os: Kellonummentie 5

1 tykkäys

Minäkin taidan tuoda muutaman vanhemman käyttöjouseni ihan myyntiaikeissa… todennäköisesti enempi ihmeteltäväksi, kun kukaan ei tunnusta jaksavansa niitä käyttää… :sunglasses:

1 tykkäys

50 % alennus sille, joka jaksaa ampua kymmenen hallittua täyden vedon laukausta maaliin tähdäten?

Laitetaan vaan markkinapaikka pystyyn ja tavara kiertämään. Ja ihmetellään Heikin jousta, tuollaiset erikoistapaukset ovat aina kiinnostavia!

Tällä hetkellä 18 osallistujaa, vielä mahtuu mukaan!

2 tykkäystä

Niitä ukkoja löytynee 7 tästä porukasta. Kolme todennäköisesti osallistuu tähän kisaan ja itse tunnustan olevani täysin PA :rofl:

Millos Esa oot viimeksi vetänyt yli 90lb??

1 tykkäys

Ja sitten sama peukkuvedolla…

1 tykkäys

Eipä löydy montaa peukku ukkoo näistä piireistä jotka sen taitaa