Vuorijalava 155# @30"

Vuorijalavakäkkyrää, 193cm pituutta, 1079g painoa, 43x31mm kahvasta. Settiä sentti, pari.
Sattu eteen niin hyvä aihio, että tämmöinen piti tekasta… :wink: Tämäkin on norjan helgoyalla tehty pulikka, Danielin kanssa tilleröitynä. Pienet viimeiset viilailut tein walesissa. On se kumma kun pitää puuta kuljetella ympäri palloa…
Tänään sain viimein tilleripuuhun ja vetoja aikaan. Tuon verran siitä irtoaa. Vielä ei ole käsipelissä vetäjää löytynyt. Englannissakin ne on sen verran harvassa, että siellä vasta vierailtuna ei sattunut ketään paikalle. Kai tuolla keppi lentäisi, kun nokitkin on mallia “take it to the limits”.

2 tykkäystä

Tämä on kyllä hauska jousi. Oikea mörkö, jota nuo isot oksatyngät korostavat.

Saat kympin, kun vedät tuon tilleripuussa hajalle ja videoit tapahtuman…!

1 tykkäys

Mistä te näitä vuorijalava aihioita hommaatte ? On siitä varmaan ollut juttuakin aiemmin mutta ei muistu mieleen. Ensi vuonna on tarkoitus saada itsekin yli 100# jousi aikaiseksi. Lihaskunto on petraantunut sen verran että on mahdollisuuksien rajoissa saada vedettyä mullakin noilla paunoilla.

En usko että räjähtää. Ennemminkin murtuu vatsasta ja luhistaa kasaan jos ei yli kuivateta. Minusta selkälustot oli sen verran hyvän oloiset, että niiden uskoisin kestävän.

Herranjestas ei todellakaan! Eiköhän tuo jää nyt nurkkaan odottamaan voimamiestä… Montako vuotta sitä tarvis reeniä niin jaksais vetää, 2,3,4?
Vähän pelottaa vetää näitä jäykempiä väkkyröitä, tuossa onkin jäykin jousi mitä olen koskaan tilleripuussa vetänyt, että ei kai sinällään ihme. Pituutensa puolesta voisi melkein 32" vetoa tarjota, siellä 170 paunaa?

Tee Tallipoika satkun jousi vaikka vaahterasta tai saarnesta, pitäisi onnistua niistäkin. Jalavaa pitää etsiä tuolta Etelä-suomesta, mun jemmoille ei mahdu! :smiley: