Vanhalinnan kisa 2019

Lähetin juuri äsken toisen kyselyn Vanhalinnaan siitä, että voimmeko pitää siellä kisat la 31. elokuuta. Eli vielä ei ole vahvistusta tullut, mutta elämme vahvassa uskossa, että kisat ovat siellä elokuun lopussa. Näin heinäkuussa on tietysti kiivas loma-aika ja sähköpostien lukeminen voi jäädä vähemmälle.

Liedon Vanhalinnassa on primitiivijousikisa la 31. elokuuta. Tällä kertaa päämajamme on jälleen Vanhalinnan Puimala, muutaman vuoden tauon jälkeen.

Kisaan voi ilmoittautua Puimalassa klo 11 alkaen ja kisa alkaa kello 12.00. Osallistumismaksu on 15 euroa (Knuutinpoikien jäsenmaksun maksaneilta 10 euroa). Tarjoamme kahvia, mehua ja pientä purtavaa.

Radalla on jälleen 20 rastia, enimmäkseen 3D-eläinmaaleja. Kullakin rastilla ammutaan 3 nuolta, ellei rastilla toisin ilmoiteta. Nuolia saattaa kadota tai hajota, joten kannattaa varata mukaan enemmän kuin 3 nuolta.

Välinesäännöt ovat samat kuin ennenkin. Jousi luonnonmateriaalia, ei kantavaa nuolihyllyä, eikä mitään ampumista helpottavia lisävälineitä. Nuolet ammutaan käden päältä. Jousenjänne saa olla tekokuitua.

Nuolenvarret puuta tai ruokoa. Ei muovinokkeja. Taulu- tai ratakärki suositeltava. Osumapintaa laajentavia kärkiä tai leikkureita ei sallita.

Alueella voi yöpyä omassa teltassa tai Puimalan tiloissa (oma makuupussi ja alusta). Sauna on käytössä la illalla. Vanhalinnan alueen käytön “korvauksena” pidämme jälleen ampumanäytöksen ym. shown klo 20 alkaen. Ne jotka jäävät iltaan voinnevat osallistua tähän näytökseen, kuten ennenkin. Tuolloin la iltana Vanhalinnassa on jälleen “muinaistulien yö” Linnavuoren laella, jonne voi mennä pääsymaksua vastaan. Siellä on erilaisia tuliesityksiä yms.

Joitakin lisäohjeita parkkipaikasta ym. jaellaan tässä säikeessä hieman myöhemmin. Tervetuloa!

4 tykkäystä

Puimalassa! Jeeee :heart_eyes:

Jes. Entäpä pituusammunta, kai järjestetään?

Pituus on jos pellot on puitu.

Jep tulossa ollaan. Onkin mukavaa olla välillä puimalassa :slight_smile: