Petikon Waisto 2011–2021 – Tilastot

Päivitetty tilasto!

Petikon Waiston tilastot 2011–2021.

Tässä on mukana vain tilastopisteille yltäneet. Kymmenen parasta ampujaa saa pisteitä siten, että ensimmäinen saa 10 pistettä, toinen 9 pistettä ja niin edelleen. Tasatilanteessa kumpikin saa yhtä paljon tilastopisteitä.

Muutamia huomioita:

  • Osallistujamäärässä on nähtävissä mukava nouseva trendi!
  • Pasin ylivalta on huima, voittanut jo yli puolet kaikista PW-kisoista.
  • Pistetilastossa Menna on edelleen tiukasti kärjessä.

Edit: Päivitetty uusin tilasto.

1 tykkäys

Ensi vuonna on 10. Petikon Waisto, joten kymmenen vuoden cup tulee täyteen. Ollaan Patiksen kanssa järjestäjinä tietty ammuttu kaikki kisat.

Päivitetty tilasto (viimeinkin…)

Muutamia huomioita: Pasin ylivalta on aika huima, viides perättäinen voitto ja kaikkiaan seitsemäs voitto. Silloin kun Pasi on osallistunut Petikon Waistoon, niin ainoastaan kerran joku (minä vuonna 2016…) on voittanut Pasin.

Hyvä Pasi. Kiistatta hyvää ammuntaa.

Ilman hieman kierosilmäisiä kahta ampujaa olisin rikkonut Pasin sarjan viime vuonna. Tai siis rikoin, mutta… (taisivat olla pistekateelliset tilastopajan Tuomo ja oman kylän Joel nämä silmäilijät)
Se on alettava meikän ampua kaikki nuolet viivojen sisäpuolelle kun viivalla ei mun nuolet kelpaa…

Ai mitä sille tehdään joka vanhoja muistelee…?

hah. Nuolella silmään!!!
kuten jutun laadusta voi päätellä, alan olla miltei terve. Sunnuntaina kuukaus koronan ensioireista. Ei o irronnu meikästä helpolla. Viel tällä viikolla makuuasenossa 18 tuntia vuorokaudesta. just jaksoi kurssitunnit veivata ja sit kotiin oikoselleen. Sitkeessä on.

4 tykkäystä