IX Taka-Hikiän Mestaruus 2018

IX Taka-Hikiän Mestaruus 2018

Perinteinen Taka-Hikiän Mestaruus -kilpailu järjestetään taas, jo yhdeksännen kerran! Kisapäivä on tänä vuonna sunnuntaina 7.10.2018. Luvassa on vauhtia, jännitystä ja hurjia ammuntatilanteita! Tänä syksynä ammutaan jälleen kolme osakilpailua – Jousigolf, Maastokierros ja Pituusammunta – joiden yhteistulos ratkaisee mestarin. Lisäksi äänestetään Kilpailun Hienoin Jousi!

Ohessa on liitteenä pdf-tiedosto, jossa on kilpailupäivän kaikki olennaiset tiedot. Nuolia olisi hyvä olla mukana kymmenkunta, tavalliset taulukärjitetyt nuolet riittävät. Keskimäärin rastilla tarvitaan 3–7 nuolta. Ammuttavat matkat ovat pääosin lyhyitä, 5–20 metriä. Jousigolfissa ja pituusammunnassa pitää käyttää samoja nuolia kuin maastokierroksella. Nuolissa saa olla muovinokit.

Nuorille, alle 15-vuotiaille on oma sarjansa, jossa kaikki osallistujat palkitaan. Säännöt ovat samat kuin muillakin, paitsi yhdellä rastilla, jossa ammuntapaikka on hieman lähempänä.

Tarjolla on mukava kilpailu, lämmintä ruokaa, juomaa, pientä makeaa ja makkaroita. Tänä vuonna kisan uutuutena ovat jousigolf sekä maastoradan 3D-eläimet yhdeksällä rastilla.

Kysykää ihmeessä, jos on jotain kysyttävää ja palautettakin saa antaa jo ennen kisaa!

Aika:

Sunnuntaina 7.10.2018

Paikka:

Kataja-ahon tila, Hikiän kylässä, Hausjärven kunnassa

Ohjelma:

10.30 Esittely, säätäminen, tunnelmaan virittäytyminen
11.00 Jousigolf alkaa
13.00 Maastokierros alkaa
17.00 Pituusammunta alkaa
18.00 Palkintojen jako ja lopputurinat

Lisäksi valitaan äänestyksellä Kilpailun Hienoin Jousi

Lounas on tarjolla noin kello 12.00–14.00 ja makkaroita voi grillailla milloin vain.

Palkinnot:

Voittaja saa upean pokaalin, Hikiän hunajan ja tittelin ” IX Taka-Hikiän Mestari 2018”. Lisäksi jokaisen osallistujan (pois lukien voittaja) kesken arvotaan hunajaa, kirjallisuutta, herkkuja ja muuta mukavaa. Kilpailun Hienoin Jousi palkitaan hunajalla. Kaikki nuorisoampujat (alle 15-vuotiaat) palkitaan myös!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä on erittäin suotavaa. Ilmoittautuminen sähköpostilla, yksityisviestillä tai foorumilla. Osallistujamäärä korkeintaan 40 henkilöä, ilmoittautumiset kirjataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu 20 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Kisaesite

Kisaesite 2018.pdf (709,2 Kt)

TERVETULOA!

1 tykkäys

Hienoa, jousigolf onkin kokematta. Jenkkilässä se ainakin oli suurta hupia 30-luvulta eteenpäin.

Ilmoitan itseni ja Kaisun kisaan mukaan.

Minäkin olen mukana. Tietysti.

Etelä-Afrikassa… siellä on vähemmän vastustajia… :wink:

1 tykkäys

Mitkä on osuuksien painotukset? 40-40-20%?

Sama painoarvo kaikilla. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta ollut aina niin ja sillä mennään. Vaatii tasaista suoritusta koko ajan. Mahdollistaa myös yllätysvoittajat!

Mukana! :slight_smile:

Varovainen ehkä minulta…

eiköhän meiltä tule koko perhe

Hieno homma, tervetuloa vain kaikki tähän asti ilmoittautuneet! Hienoa, että saadaan taas hyvä porukka kasaan.

Kyllähän nyt Mikke lähtee, vaikka sitten varsijousella!

Ilmoittaudun mukaan vaikka ensi kuun työvuorolistaa ei olla saatukaan. Kauppakeskukseen muuton yhteydessä viikonloppuvuorot tuplaantui, York jää väliin duunin takia ja tästäkin vkonlopusta on painia käyty pomojen kanssa. Mutta yritän vielä kiristystä, uhkailua ja lahjontaa.

1 tykkäys

Olis vähän muutaki hommaa… katsotaan.

Ilmoittaudun mukaan.

Jaa että taulunuolilla pituusammuntaa… 6 millisellä lähtee! :smiley:

Tervetuloa vaan kaikki ilmoittautuneet, hienoa, että pääsette tulemaan. Vajaa parikymmentä nyt mukana, eli hyvin mahtuu vielä!

Meinaatko Jere ampua ohuilla tikuilla vai barreloitko nuolet? Millä jousella meinaat ampua?

Menna tulee mukaan. Duunit sai siirrettyä tuonnemaksi.

2 tykkäystä

Tuommoisella vaahteraflättiksellä, 42# @27". Kesy peli paunoiltaan, mutta sillä mä osun! Noista tulee jotain hauskoja nuolia, mäntyä barreloituna ja pienillä sulilla.

Tien pientareet ajettu ruohonleikkurilla tasaiseksi, nyt kelpaa taas parkkeerata.

Jousigolfia varten kannattaa varata värikkäitä nuolia. Tai jos joku haluaa värjätä nuolia neon-oranssilla, niin talo tarjoaa spray-maalia. Osa reitistä sijoittuu nimittäin metsään sekä hakkuulle. Metrejä ahnehtivan nuoli voi kadota, varsinkin jos nuoli maastonvärinen. Pitää siis taktikoida! Pisin tolppaväli lienee noin 300 metriä. Jännä nähdä, mitä tästäkin tulee!

Hole in one pitää olla aina tavoitteena :+1:kuulostaa hauskalta, jospa sitä ensi vuonna olisi karkeloissa mukana

Jää minulta tänä vuonna väliin kun tosiaan ensi maanantaina lähtö Saksaan vaihtoon, jospa ensi vuonna pääsisi paremmin näihin kisoihin

1 tykkäys