FFAA 60n/20y SM 2021, 17.10.2021 Riihimäellä

Mukaan vain:

1 tykkäys

Ilmoittauduin juuri mukaan. Eerokin tulee varmaan.

1 tykkäys

50 ilmoittautunutta tässä vaiheessa FFAA:n kisaan sunnuntaina. SJAL:n kisa lauantaina kerännyt vasta 40 nimeä. AMHB toiseksi suurin luokka viidellä nimellä taljan jälkeen ja tällä hetkellä yksi mikkeliläinen vastaan neljä riihimäkeläistä… :wink:

Hehee. Kunhan saadaan toinen mikkeliläinen, niin silloinhan meillä on jo ylivoima! Kaksi savolaista vastaa… jne.

Heh hee, isä Laatokan Karjalasta + äiti Hämeestä = jälkeläiset savolaisia, joten hanttiin pannaan… :crazy_face:

Eka sisäsarja hallissa ammuttu… en psyykkaa enempää, mutta ei paljoa harmittanut.

2 tykkäystä

Tuliko henkilökohtainen harjoitusennätys?

Ei ihan, 255 on viime talvelta. Nyt hätyyttelin Jounin ME:tä. :grin:

2 tykkäystä

Ei ole uusia mikkeliläisiä ilmoittautunut vielä. Enää kolmisenkymmentä paikkaa vapaana, joten kannattaa pitää hoppua, jos aikoo tulla.

Mahtaako Eero Laitinen olla se puuttuva JySu-mies? Ilmoittautuminen tuli (kolme kertaa identtinen viesti), mutta ilman seuran nimeä ja vastaussähköposti hänelle ei lähde, vaan palvelin ilmoittaa osoitteen olevan virheellinen. SMHB-luokkaan (yli 65v) olisi tulossa.

Laitoin postia Eerolle, ei maininnut mitään että ois ollut ongelmia. Varmaan MJA (mikkelin jousiampujat) seuralla ilmoittautuu.

Niin tietenkin MJA; mistähän tuo jyppykylän seura tuli mieleeni…?

Jaa-a? Eiköhän se Eero kohta viestin saa läpi. Tai sitten laitat mun puheilla nimen sinne listaan. :smiley:

Tulee kovatasoista kisaa muuten Riihimäellä. Oikein superviikonloput, kaksi peräjälkeen. Ensin takahikiällä kokoontuu kaikki vanhat mestarit.
Sitten vielä tämä sisä SM, Jani Kortström on kova ampumaan, samoin Pasi Pentti. Varmaan hyvänä päivänä 200+ pisteen miehiä? Ja molemmat vielä uusia HB ampujia!
Enää Mare pitää houkutella messiin mukaan niin alkaa olemaan kova taso FFAA kisoissa. Pitääkö tässä jo alkaa ajatuksella treenaamaan että pysyy perässä mukana?

Juu, kumielukat talvisäilöön ja tekniikan hiontaa itsekidutusmatkalla (18m/20y) seuraavat kuukaudet. Välipalana hiukan Flint-ammuntaa, että edes vähän vaihtelua. :grin:

AMHB:ssä tupla-SM, Suomen ja Seuran… :smiley:
Pari muutakin hattivattia kisassa.

AMHB Kortström Jani RiJo
AMHB Lehtorinne Esa RiJo
AMHB Nyström Jere MJA
AMHB Pentti Pasi RiJo
AMHB Reiniaho Tuomo RiJo
AMHB Toivanen Mika RiJo

AFHB Hyvärinen Tiina RiJo

SMHB Laitinen Eero MJA

1 tykkäys

Voi hitto kun pitää ampua hyvin että pääsee mitaleille. :smiley:

1 tykkäys

Ilmoittauduin myös, nähdään kisoissa!

1 tykkäys

Varustautuminen kisaan onnistui: 23/64” ja #65 seetriset viivanrikkojat valmiit. Nuolissa ei pintakäsittelyä, kun ovat sisäkäyttöön tarkoitettu. Tein näistä vähän lyhyempiä, jotta näennäinen jäykkyys olisi suurempi ja sopisi paremmin jousiini. Tavallisesti pätkin nuolet 78-79 cm tienoilta nokkiurasta mitattuna, mutta nämä ovat reilut pari senttiä lyhyemmät. Tehdessä huomasin, ettei minulla ollut tarpeeksi 23/64” 125 gr TopHateja, joten käytin kierrekartioisia 11/32” 125 gr kärkiä. Tuntuvat lähtevän helpommin irti taustasta, kun kärjen halkaisia on nuolivarren kanssa samalla tasolla, eikä paksumpi kuin nuolivarren päälle kierrettävillä kärjillä. Pahoittelen kuvissa näkyviä ”guttaperkaosia”.1 tykkäys

Vain taljassa on enemmän ampujia kuin perinneluokassa. Hienoa!

AMHB Kortström Jani RiJo
AMHB Lehtorinne Esa RiJo
AMHB Nyström Jere MJA
AMHB Pentti Pasi RiJo
AMHB Reiniaho Tuomo RiJo
AMHB Smeds Mathias Art
AMHB Toivanen Mika RiJo

AFHB Hyvärinen Tiina RiJo

SMHB Laitinen Eero MJA

Jaahas että taas tuli yks lisää jolta saan nokkiin 20y matkalta… :smiley:

Oliko se niin että jos SJAL:n sisäkisoihin oisi halunnut, sinne pitäis olla jonkin sortin tulos ammuttuna jo etukäteen? Ja jos ampujia olisi paljon, näiden tuloksien kesken suoritettaisiin karsinta - eli vain parhaat pääsisi SM-kisoihin?