Varsijousimiittaus

Eiköhän pidetä varsijousimiitti, missä paistetaan parit makkarat ja mietitään syntyjä syviä…ei vaiskaan, ammutaan varsijousilla!

Paikaksi ja ajaksi olen miettinyt alustavasti Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoita 20-21.8.2021. Ok sinne on vielä pitkä aika mutta jokainen miittiin osallistuva saisi hioa vermeensä huippukuntoon ja viimeisenpäälle. Mukaan kuuluisi tietysti asianmukainen vaatetus ja rekvisiitta jos vaan on mahdollista.

Minulta likenee tarvittaessa pehmustettu maalitaulutyyny joka on säkkikangasta. Varaamalla saa tarvittaessa ammuntamestan markkinoilta ja voisi vapaasti ammuskella myös näytöstyyliin ilman kisamieltä. Mutta jos kisamieltä löytyy siihenkin voi järjestää mahdollisuuden. Knuutinpojillahan saattaa toki olla muutenkin toimintaa markkinoilla ja jos on niin Knuuttien tauluun voi ammuskella normaalisti.

Anyway itse ainakin menossa mestoille, mukaan lähtee Madrid replica ja Norja replicakin jos kerkeää tekemään. No Madrid ainakin mukana. Jokainen jolla joku varsijousi niin mukaan vaan.

Nuolia olisi hyvä olla mukana ainakin 6-10.