Varsijousi huutokaupassa

Mielenkiintoinen esine huudettavana. Pitäiskö mennä ihan paikanpäälle? :slight_smile:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.invaluable.com%2Fauction-lot%2Fbird-hunting-bow-0dd45379d0%3Ffbclid%3DIwAR1S3CAhpm2Lgpwl_HDOdMnjem_l5Q7cAepgayroc9vYdLxfsMVkwkMqJSI&h=AT2bGzrypNgeTQJInIQZAxbgnEPD0VUH50-UKSwpQZgG-he3p_oFmLRnn6bHURPxXqFkYFa0xGjDVLlt8vRKT-uM4GaK0EhOTz808BaU9KdFUkYS07aeJLbKj2JGcJY0Ww

Näytti olevan kokoelman yksittäiskappale, ei siis muuta jousiaiheista tavaraa myynnissä. Aiotko Mikke huutaa tuon itsellesi? Jotenkin en usko, että herättää kovin paljon kiinnostusta.

Kävi kyl mielessä.
En usko, että kovinkaan paljon tulee huutoja ja se kun on nyt tuossa turussa huudettavana niin mikä jottein jos ei nyt liikaa yli satkun nouse :smiley:

Luulen myös että laukaisu mekanistista puuttu jokin osa. Ja kun noita muita esineitä katselee niin ainakin tuo japanilainen tanto josta pyydetään 100€ lähtlhintaa on aika perus turisti krääsä noin 1800 lopusta 1900 alkuu ja täysin arvoton keräililjälle. Kiva pöytäkoriste herätys ostajalle, mutta oikeasti vain muutaman kympin arvoinen vuolupuukko.

Ei sitten Mikke ostanut tuota. Meni ohi, kukaan ei tarjonnut mitään.

Juu en. Oli muuta menoo… kyllä noita vietnamilaisia lintujousii tulee näemmä kirpoareillakin vastaan. Yks tyyppi jolle asiasta kerroin sano, että noita täysin samanlaisii tuotiin vietnamin sodanaikana jenkkeihin jonkinverran. Oli itse löytänyt samanlaisen ihan kirpputorihallista.