Vanha juttu

Joitain vuosia sitten jossain Amerikan talentkisassa oli mimmi joka ampui akrobaattisesti. Se olikin vanha juttu jo ajalta ennen ajanlaskun alkua. Toki tyylikäs temppu, vaikka ei ollut oma innovaatio. Ruukun kuvassa pitää vielä paria nuolta “jousijalalla”. Ja yläosattomissa, olisiko sekin etu nykyiseen nähden…?

Ruukun kyljessä 4th century BC tämmöstä menoa.

2 tykkäystä

Ni tämä… Mutta noitahan näemmä on jo useita youtubessa… Se ole sitte enää mikään temppu. Lopetan tän treenaamisen, kun on niin yleinen jo.

Eihän tuo nyt ole mikään syy lopettaa! Järjestä näytös vaan ja käytä kunnon paunoilla olevaa jännejousta, niin olet erilainen jousiakrobaatti.

1 tykkäys

Juha - olet varmaan huomannut, että tämän tempun ovat tehneet naiset. Vaan lieneekö yksikään mies tätä tehnyt? Olisipahan näytös - Menna lannevaatteessa, keho öljyttynä ja lihakset pullistellen ampuu jaloilla jännejousella. Ja voihan tuon tehdä selällään maaten, jos käsillä seisoen tuntuu liian vaikealta tai notkeus ei riittä tuohon perustemppuun.

1 tykkäys

Hah Jäbät… tän tempun treenamisen takia mun selkä leikattiin. Kestäisköhän se jo taas…

selkä ei taivu mutta varpailla oon kyllä tuolla samal taval ampunu useamman nuolen. Siitä kin on kuva kun istun pöölin päällä kuralan nurmella ja tähtäilen tauluun jaloillani. Mistähän senkin kuvan vielä löytäis?

Helpompi varmaan ottaa uudet kuvat?! Otetaan vaikka American roundin yhteydessä ensi keväänä. Arvostan, että Mikke suostuu tekemään kaikkea jännää ja kivaa, mistä on iloa muillekin!

Mullakin alkaa oleen jo muutamia valkosii hiuksia, että juu. Olihan se joskus silloin ihan kiva kaikkee jännää temppuilla. Nytkysin on ibuprofen viikonlopun ekana aamupalana…