Uusi testausvideo 160lb jousella panssariin

Ainakin päiväyksen mukaan juuri julkaistu

3 tykkäystä

Oli kyllä hyvä video.
Eiköhän se aina ole ollut tiedossa että nuoli ei mene suoraan laadukkaasta haarniskasta läpi.

Sen vuoksi tähdättiin heikkoihin kohtiin, tai vaikkapa ammuttiin se hevonen kuoliaaksi.

Mutta oli kyllä paras tämmöinen testaus video tähän mennessä!

Kuukaus sitte oli muistaakseni kuvaukset kun Willin kanssa puhuin ja oli kyllä vähän täpinöissään, että nyt tulee hyvä :slight_smile:

Oli kyllä hienosti tehty video! Yksityiskohdat mietitty ja muutenkin tehty hyvin. Kun noinkin iso vaiva oli nähty, niin olisivat samalla voineet kokeilla muutamia erilaisia panssareita - esimerkiksi hieman ohuempia panssareita. Kuinka paksusta pellistä nuoli lopulta olisi mennyt kunnolla läpi?

Voi sanoa Tuomo että kyllä kaikkea olisivat kokelleet ja kaikenlaista kokelivatkin kunnes Wilin nuolet loppuivatkesken. Tämä koko kuvaus tehtiin parin viikon varoitus ajalla ja kuvamateriaalia olisi ollut vielä vähintään 2 tunnin verran lisääkin.

Facessa yleisä hettelee vaikka mitä ehdotuksia ja Kevin sekä Will ovat jo muutamaan vastanneekin että liki 90% ehdotuksistä olivat samoja mitä ukot paikan päälläkin pohtivat ja halusivat toiteuttaa, mutta aika…

Noin 2mm haarniska joka on modernia peltiä olen minäkin ampunut läpi omalla +90lb jallulani samalla kun +120lb italian marjis pompauttaa nuolen heinikkoon Azincourtissa 2015.