Tarvitsen artikkelin - yhteyksiä Yhdysvaltojen yliopistoihin??

No niin, olisi tarvetta yhdelle vanhalle artikkelille. Se on julkaistu Archer’s Register vuosien 1882–1883 vuosikirjassa, sivut noin 60–70. Artikkelin nimi on “Turkish Archery in the Last Century”. Siinä ei välttämättä ole mitään uutta tietoa, mitä ei olisi myöhemmissä kirjoissa julkaistu mutta haluaisin tarkistaa yhden asian, miten se on ilmaistu.

Teos on tietenkin tekijänoikeuksista vapaa mutta jostain syystä sitä ei ole digitaalisessa muodossa saatavilla kuin täältä:

https://catalog.hathitrust.org/Record/008559457

Ja sieltä tämä vuosikirja:

Ongelma on se, että kokotekstiä ei näe, eikä dokumenttia saa ladattua kuin jonkin Yhdysvaltojen yliopiston kautta kirjautuneena. Joten, olisin kiitollinen, jos joku pystyisi hankkimaan nuo sivut edes jossain muodossa nähtäväksi.

Koko kirjasarja olisi kyllä myynnissä täällä:

https://www.burnsiderarebooks.com/pages/books/170604006/james-sharpe-fred-t-follett-h-walrond-james-sharp/the-archers-register

Valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä löysää rahaa 4500 dollarin edestä… Mutta jos olisi, niin kovin pitkään en miettisi, että mihin sen laittaisi!

Tuomo: turkish_archery.zip (6,9 Mt)

3 tykkäystä

Kiitoksia paljon! Sama teksti oli näköjään julkaistu lähes kokonaan Klopstegin teoksessa “Turkish archery”. Tosin esitystapa oli siinä hieman sekava, joten tämä originaali kyllä selvensi asioita. Palailen asiaan myöhemmin.