Robin Hood ampuu lasikuiturekurvilla...

Tällainen on näköjään tulossa loppuvuodesta. Sinänsä kiva, että klassikko ja jousiammunta kiinnostaa niin elokuvantekijöitä kuin luultavasti yleisöäkin mutta ainakin trailerin perusteella tämän elokuvan olisi voinut jättää tekemättä. Aika kliseistä toimintamättöä. Ja artikkelin kuvan perusteella pääosan esittäjältä on jäänyt jokunen jousiammuntatreeni väliin, jos niitä nyt edes on ollut.

Siinä ja siinä, että menisikö tätä katsomaan. Varmaan pitää ihan siksi, että elokuva liittyy edes jotenkin jousiammuntaan. Voi sitten elokuvan jälkeen päivitellä, että kuinka huono se oli ja mitä virheitä siitä löytyi…

Edit: Kun hakee googlella sanoilla robin hood 2018 archery, niin löytyy kaikkea kivaa. On näköjään käytetty enemmänkin aikaa jousiammuntateeman käsittelyyn.

:face_vomiting: melkoistä kökköä, tuota samaa schaissea näkee kun käy piipahtaan mun junioiden peliluolassa. Ei jatkoon.

1 tykkäys

En innostunut trailerista. Tulee mieleen Hong Kongin kung fu -elokuvat ja Lars Anderssenin sirkustelut. Ja siihen päälle Hollywood-jeesustelua kansan pelastajasta. En päästäisi jatkoon.