Raskaan jousen treeniä.

Joe Gibbs latasi juuri uuden videon ja näyttää mies jo olevan ihan hyvässä tikissä vaikka oli kuulemma juuri jollain sairaslomalla.

Yksi mikä itseeni lyö on tuo Fairbown tekemä +190lb bambu/hiilikuitu flattis jota itsekkin 2015 Ranskassa pääsin kokeilemaan. Muistaakseni silloin sain sitä vedettyä joku 15 tuumaa ja Joe samaista jousta silloin vain 28".
Jousi kun on vain joku 17?cm pitkä niin tunto on pikkasen viheliäs kun vertaa tuohon 200lb jonka pituus on likemmäs 2m.

2 tykkäystä

Pitää lisätä treeni rutiiniin toi kumilenkki ainaski kun lämmittelee.

Sairas ukko toi Gibbs kyllä :smiley:

Jopas noudatti ihan perinteistä voimailukaavaa. Failureen tekeminen on sitten makuasia, mikä sopii kellekin. Voi alkaa hermosto ottamaan vähän liikaa kuormaa jos useita kertoja viikossa tuommoista tekee.

On Gibbs vähän heikentynyt niistä 220 paunan vedoista. 10%! Jospa sieltä vielä palataan.

edit: @Mikkolaht varmaan tietää mutta “failure” tässä tapauksessa tarkoittaa siis epäonnistuneeseen suoritukseen asti tekemistä. Penkkipunnerruksessa tanko ei nouse rinnalta, jousta jännittäessä ei enää jaksa vetää täyteen vetoon.

Mitä olette mieltä, eikö olekin jopa normaalia jousilla runttailla niitä isoja paunoja epäonnistumiseen saakka? Voimailupuolella (painonnosto, voimanosto) näiden kanssa ollaan aika varovaisia. :smiley: Ei haluta liikaa rasittaa ja pilata tasaista kehitystä.

Joo kyllä failureen asti tavan tiiän!

Ite varmaa uskaltaisin vetää 5x5, sillä on tullut parhaimpia tuloksia(voimanostpssa). Tosin ei ole nyt semmosta jouskaria millä vois vetää 5x5.

Mutta kyllä toi failureen asti onnistuis, tulis vaa toistoja jonkin verran!

No juu, voin kuvitella mielessä kun vasen käsi muljahtaa oikeen pahasti siinä viimesten vetojen aikana :smiley:

Itseasiassa nyt huomasin niin Joe sanoi lopussa miten ei tehnytkään väsyksiin asti, “ei tänään”. Ja youtube clipin kuvauksissa olikin 70-80% painolla vitosia. Toki oli tuo pyramidi ykköseen 200:lla (100%).

Mainitsi myös lämmittelevänsä aina kiertäjänkalvosimia ennen vetämistä!

Ja sit paukkuu 220lb.

1 tykkäys

Jaa löytyhän sieltä…

Pitääpä muuten tehdä tuommoinen vetokeppi, aika hauska.

Hurjaa treeniä…

On muuten miehekkään näkönen toi jousi :smiley: