Primitiivit tappoivat lähetyssaarnaajan


#1

Eiköhän tämä käy sodankäynnin alle sillä porukka on järjestelmällisesti listinyt jokaisen saarelle rantautuneen. Tääkin hullu oli yrittänyt tonne jo useamman kerran ilmeisesti kuvitellen että pystyisi jotenkin “sivistämään” asukkaita. Darwin palkinnon voisi tästä jo myöntää.


#2

Olennaistahan uutisessa on foorumikannalta, että lähetyssaarnaaja surmattiin nuolia ampumalla.

Tekisi mieli kaivaa vanhan foorumin megapitkä Jousen käyttö sodankäyntiin nykyaikana-viestiketju tänne ja lisätä uusin tapaus ketjun perään.

Hesarille miinusta klikkauksia hamuavasta otsikosta “…surmasivat turistin”. Ikään kuin kyse olisi satunnaista matkailijaa uhkaavasta kohtalosta. Kyseessähän oli lähetyssaarnaaja, joka ehdottomasta kiellosta ja kuolemanvaarasta tietoisena halusi ehdoin tahdoin mennä “pelastamaan” pakanat.


#3

Uusia tietoja nuolilla surmatusta amerikkalaisesta seikkailijasta…


#4

Hyviä päätöksiä on tuo että annetaan Andamaaniporukoiten olla siellä rauhassa. Tyly sanoa, mutta seikkalijan kuolema oli ok tai pikemminkin hyvä. Mahdollisesti eloon jäätyään hän olisi vienyt natiivien keskuuten itselleen harmittoman flunssan tai vastaavaan ja surmannut puolet, tai koko heimon lähialueilta ja kauempaakin.