Primikisat 2020

Hello nyt on jo maaliskuu niin ajattelin kysellä kisojen päivämääriä, onko jo esim. Petikon kisapäivää mietitty ja toinen asia myös että onko talkoolaisille tarvetta ratojen kisakuntoon saattamiselle, kun välillä kuulee että olis kiva kun tulis lisäkäsiä töihin?

Joo olis kiva jo saada kisakalenteria tietoon. Keuruun perinnejousi / primikisa on 27.6. 2020 ja olis tarkoitus naulata ajankohta juhannuksen jälkeiseen lauantaihin. ja jos porukkaa kiinnostaa vois tehdä kaksipäiväisen tapahtumankin tulevaisuudessa,

Knuutinpoikinen primikisat on aina elokuun vikana viikonloppuna.
Tänä vuonna se putoaa päivään 29.8 ja itse talkoot/ pystytys on edeltävänä iltäpäivällä (päivä töiden jälkeen) Paikat katsotaan yleensä viikko aikaisemmin ja mitä sitten vielä tarvitsee muuttaa muutetaan perjantaina.
Kisojen palkintojen jälkeen on yleensä heti purku niidne maalien osalta jotka ovat ohikulkijoille näkösällä ja suuret maalit kauimmaisilta rasteilta. Muutten purkaminen tapahtuu sunnuntai aamulla niiden kanssa jotka vielä paikalla ovat.
Saa tulla mukaan jos paikalle eksyy.

Artemiskokous siirsi viime vuoden sekoilun jälkeen Petikon vaiston tutulle paikalleen eli kun koulut loppuu lauantaina ja maamme toivot lakitetaan, niin sunnuntaina ammutaan Petikon waisto X, juhlava kymmenes kerta. su 31.5.2020.

4 tykkäystä

American Round, pituus ja preeriakarkelot? Jos ovat 16.5. niin jää osaltani (hallitsevalta, kolminkertiaselta preeriamestarilta ja ME tuloksen haltijalta) väliin.