Petikon vaisto 2024?

Onko tietoa Petikon vaistosta 2024?

2.6

Lisään tarkemmat tiedot pian.

2 tykkäystä

Moikka kaikille,
Waisto lähestyy mutta harmitusta aiheuttaa Tammisaaren FFAA-kisa samanaikaisesti. Ongelmanhan tässä luo erityisesti se, että FFAA on juuro se liitto joka mukavasti tarjoaa myös perinnejousille oman luokan.

Kysyisinkin olisiko Waiston siirtäminen lauantaille mahdotonta?

Itselleni siirto ei ole ongelma ja pääsisin tällöin myös Tammisaareen kisaamaan.

Alunperinhän tuo sunnuntai on valikoitunut mm. koulujen päättäjäisten vuoksi. FFAA:n kisat myös perinteisesti järjestetään sunnuntaisin koska Sjalin kisat on lauantaisin.

Petikon Waistohan on perinteisesti ollut aina sunnuntaina. Moka on nyt tapahtunut Tammisaaren kisajärjestäjien puolelta, kun siellä ei ole tätä huomioitu (viralliset kisatkin voisivat välillä joustaa näiden epävirallisten kisojen mukaan).

Luulen, että Tammisaaren ei ole lähdössä kovinkaan moni HB-ampuja, hyvin vähän. LB-puolella voi olla enemmän osallistujia. Luulen myös, että jos PW siirretään lauantaille, niin tulee osallistujakato, sekä siirrosta että lauantain takia, päättäjäisjuhlapäivä kun on. PW on sen verran iso kisa, että en siirtäisi mitään vaan ampujat tekevät valintansa kisan suhteen ja ensi vuonna sitten FFAA ei järjestä samaan aikaan omia kisojaan! Tammisaaressahan on myös viikkoa aiemmin FFAA:n kisat.

Jos kisat ovat samana päivänä, niin lähden Petikon Waistoon, jos PW on lauantaina, niin saattaa jäädä kumpikin kisa väliin. Sunnuntain 2.6. Petikon Waisto on kirjattu perheen kalenteriin jo alkuvuodesta!

1 tykkäys

Vähän harmin paikka… Samoilla linjoilla Tuomon kanssa, petikon waisto kiilaa edelle tärkeysjärjestyksessä. Esahan ei muutenkaan ole petikon vaistossa käynyt. Ja taitaa olla about ainoa aktiivinen historiikkiampuja.

Voisikohan järjestää jotenkin niin että pääset Tammisaareen itse mukaan? Riittääkö talkoojengiä?

1 tykkäys

Talkooväkeä on hieman mutta järjestän itse koska näin olen luvannut tehdä. Yhden kisan skippaaminen ei harmita. Itsekin sitä mieltä että tässä vaiheessa, näin lähellä tapahtumaa sen siirtäminen aiheuttaisi suunnattomasti sekaannusta mutta pakko oli hieman tunnustella parviälyä tässäkin.

Jos oikein olen lukenut/kuullut, myös Kurikan suunnalla on 2.6. 3D-kisa. Taitaa syödä osallistujia sekin ja osallistujakatoa on varmaan nähtävissä siellä sun täällä. Itse en ole lähdössä tuolloin mihinkään ilmansuuntaa ampumaan, ehkä mökillä, koska oman seuran 3D 8.6. vaatinee talkootunteja. Lisäksi keväthuumassa 15.5. on oman seuran isännöimä iltakisa, 18.5. AR ja 26.5. olisi eläinkuva-SM Raaseporissa, johon vielä arvon lähtöä, joten frouvan kanssa saattaa tulla vääntöä, jos kaikki viikonloput ja arki-illat viettää jousihommissa… :thinking: