Perinnejousikisat Keuruulla

Ollaan Kajuutin Tomaksen ja Minnan kanssa halukkaita järjestämään Keuruulla perinnejousikisan Petikon tyyliin. Ajankohta vois olla Heinäkuun alku alkaen 2020 Olisiko tälläiseen kisaan tulijoita myös etelä ja länsisuomesta?? Keuruulla Keurusselän maisemissa mahavat puitteet järjestää kisoja ja useita kisoja vuositain järjestetään. Tullaan Lietoon kisaileen ja vois siellä myös jatkaa keskustelua onko tarvetta lisätä pelkästään perinnejousille omia kisoja.

4 tykkäystä

Kiinnostunut!

1 tykkäys

Käykääpä muutkin kommentoimassa ko kisoista! Onko tarvetta /tulioita??? Vai riittääkö Petikko kesäkuun alussa ja Vanhanlinnan kisa elokuun lopussa.

Kiinnostava ajatus kyllä ja voisinpa lähteäkin, jos vaan aikataulun puolesta sopii. Keskikesän kisa voisi olla kyllä kiva alkukesän ja loppukesän kisojen välissä. Heinäkuun alku on vain keskellä lomasesonkia ja monena vuonna ollaan silloin oltu mökillä tai matkoilla. Keuruulla on kyllä hienot maastot ja Keuruulta on monena vuonna tullut porukkaa Taka-Hikiän kisaankin - joten varmasti hyvä kisa olisi luvassa.

1 tykkäys

Ilman muuta messissä. Johan tuo on nurkan takana, ~150km.

1 tykkäys

Kyllä kiinnostaa!

1 tykkäys

Oulusta vain 400km joten kyllähän tuo kiinnostaa.

1 tykkäys

ois kiva

1 tykkäys

Kyllä tuo hyvinkin kiinnostaisi, ja saattaisi hyvinkin myös mahtua kalenteriin.

1 tykkäys

Messis