"Otsikossa oltava vähintään 10 merkkiä" - WTFFF?


#1

Alkaa mennä kirjailijalla herne nenään. Tämän foorumin softassa on aivovammainen ehto, että viestiketjun otsikossa on oltava 10 merkkiä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että elämäni hienoimman jousisaaliin kertomuksen otsikkona ei voi olla tyylikkäästi Kettu! vaan siihen on pakko ympätä jotain paskaa ympärille, jotta viestiketju hyväksytään (Testasin jo, että huutomerkkisarja sanan perässä ei kelpaa). Tämä ei ole eka kerta eikä taatusti vika, kun tämä vitutuksenaihe on edessä tällä foorumilla. Voisiko ylläpito muuttaa tuon pikapikaa?


#2

Täysin säädettävissä. Olisi jo korjattu jos olisin edelleen ylläpitäjä…


#3

Aivovammainen, paskaa ja vitutuksen aihe… Okke.
Tottakai sitä voi muuttaa, kun vaan sitä pyytää. Tosin nyt ei voi, kun ei ole oikeuksia.


#4

Minimi on nyt 2 kirjainta.


#5

ha hah. (viestissä pitää olla minimissään 5 merkkiä)


#6

Ja tämäki pitää säätää että pääse vain sanomaan “Ahu”?
No pistetään sit sekin 2…


#7

Modeee!! Hu huu, no nyt on jostain syystä otsikon maksimipituutta rajoitettu aivan turhaa. Lienee noin 30 merkkiä. Muutatko sen pitemmäksi, niin saan tehtyä aiheelle järkevän otsikon? Varmaan joku 50 merkkiä voisi olla sopiva, niin pysyy vielä yhdellä rivillä. Kiitos!


#8

Ok mut miksi niin helkkarin pitkä??


#9

Siksi, että nyt pisin otsikko on 51 merkkiä pitkä, välilyöntien kanssa. Näköjään tämä foorumi osaa jakaa pitkän otsikon useammalle riville, eli toimii oikein nätisti, vaikka otsikko olisi pitkä. Joskus se on tarkoituksenmukaista, joskus taas lyhyt otsikko toimii hyvin. Mutta nyt on taas kaikki hyvin!


#10

Aivan iHanaa!! eli ihgua Mikke. ahu!