Nuolitarvikeverkkokauppa hakusessa

Onko mitään muita kauppoja kuin Bearpaw josta olisi fiksu tilata nuolivarsia/kärkiä? Aika paljon tuotteet loppu bearpawilla.

Tarttis 30 ja 140 grainisia nuolenkärkiä ja mäntyvarsia. Bearpawilla 30gn alumiinikärjet loppu eikä mäntyvarsia myy ollenkaan… Oisko se POC sitten ihan ok taulutouhuissa. Maastonuoliin taidan taipua ostamaan varret valmiina. :smiley: 5/16 niin ei tarvitse nokkeja pienentää. Foottivarsia en ammu maastokisoissa enää ikinä.

Jere - jaa että mistä saa mäntyvarsia? Et ikinä arvaa… Löytyy jonkin verran kärkiäkin, jopa myytäväksi, myös 30 graanin. Koossa 5/16" 120 graania on maksimi, jostain saattaa löytyä painavampaakin. Jos oikein painavaa haluaa, niin pitää käyttää adapteria tai tehdä itse.

Niin ja Saksan maalta noita tarvikekauppoja löytyy paljonkin. Tällä hetkellä yksi parhaimmista lienee tämä: https://www.arrowforge.de/ Laaja valikoima, järkevät hinnat ja paljon tavaraa hyllyssä.

2 tykkäystä

Katsotaas, pitäisihän sulta tulla ne sarviläjät noutamaan vielä. Kävisi samalla hakalan puutukussa ja ja… Tosin materiaalia on jo niin paljon että pitäisi pistää firma pystyyn.

Ite oon kärkiä tilannut kwon.fi , Turkulainen kauppa.

Ei tarvinnut kuin lukea tämä ketju muistinvirkistykseksi niin tekikin mieli tehdä lohkonuolia! :smiley:
Sirkkelin ja oikohöylän läpi, sitten 2min höyläämistä ja varsi on siinä. Samasta laudasta ei tule massa/spinevaihtelua juuri ollenkaan.
Huh, lähellä oli etten hairahtunut.