Nuolen suunnan manipulointi

Tuli video vastaan, varmaan on teille tuttu kaveri kuin Lars Andersen. Hänellä oli erikoisia ammuntatyylejä ja miten pystyy viemään jousiammunnan ihan “uudelle” tasolle, tiedä sitten jos vuosisatoja takaperin joku jousiguru keksi nämä tyylit, takaisin aiheeseen! Hän oli esimerkiksi tehnyt videon, missä hän sai ammuttua nuolen nurkan taakse, ampui ihmisten ympäri. Hän jopa ampui nuolen, mikä alkoi kaartamaan täydet 180° astetta.
Onko kukaan teistä testannut kyseistä tyyliä ja kertokaa toki mielipiteenne koko aiheeseen. Mielestäni ihan mielenkiintoista!

Noi on vähän tommosia. Oma tuntuma on että entisajan ammattisoturi vain nauraisi kyseisille kikkailuille. Kuten videoltakin näkee, ammutaan niissä keveillä 20-30 paunaisilla, eikä nuoli läpäise juuri mitään. Ehkä vastustaja ei viitsisi edes väistää?

Andersenista on juttua netissä moneksi viikoksi, jos aikaa vaan riittää…

Itse aiheesta, niin nuolen saa kaartamaan kun lisää sulituksen/siivekkeet myös nuolen etupäähän. Myös takapainoinen ja pienisulkainen nuoli käyttäytyy jännästi. Ja sulattoman aivan liian notkean nuolen saa myös yrittämällä menemään kulman taakse. Tosin, ammuntatarkkuuden kanssa näillä ei ole oikein mitään tekemistä. Mutta kokeilemaan vaan!