Myydään 3D-eläinten korjausmassaa 2,5 kg

Myydään 3D-eläinten korjausmassaa. Päniköineen nuo painavat tasan 3 kiloa, joten tavaraa lienee noin 2,5 kiloa. Kyse on siis Leitoldin 2K-uretaanivaahdosta, josta Itävaltalainen Leitold tekee 3D-eläimensä. Ostin 7,5 kilon erän (hinta yhteensä 145 € toimituskuluineen, kilohinta 19,3 €), josta käytin 5 kiloa 11 3D-eläimen vitaalin korjaamiseen. Jonkin verran meni protoiluunkin. Tiukkaa tavaraa, eikä jää nuolen reikää osumasta. Tämä pitää valaa johonkin muotiin, on hyvin juoksevaa noin 60 sekuntia, jonka jälkeen paisuu viisinkertaiseksi ja kovettuu vartissa. Voihan tästä tehdä paljon muutakin kivaa kuin vain eläinten paikkailua. Vaikka sitten valaa pikkumaaleja maitotölkkeihin, tms. Päällemaalattavissa.

Säilyvyysaika on 6 kk (ostettu toukokuun lopussa, avattu heinäkuun puolivälissä), joten jos joku haluaa ostaa tuon loppuerän, niin on myynnissä melkein puoleen hintaan - eli 2,5 kiloa lähtee 30 eurolla. Saa tinkiä, jos osaa… Jos kiinnostaa, niin otahan pikaisesti yhteyttä.

Kaikenlaista kummaa tavaraa sitä maailmassa on. Vaikkapa tuota 3d elukoiden korjausmassaa. Tämä tieto kainalossa voi nukahdaa kiero hymy huulilla kalman lepoon.

Ei se nyt niin kummaa tavaraa ole. Useimmat tuntevat tavallisen uretaanivaahdon, jota saa melkein mistä tahansa, se on yksikomponenttivaahtoa. Sitten on parempia, kaksikomponenttivaahtoja, kuten tämä, jonka ominaisuudet sopivat hyvin jousiammuntamaaleiksi. Tämä on tiiviimpää, paljon joustavampaa ja joka suhteessa parempaa tavaraa maaleiksi. Mennahan voisi valaa tästä vaikka mitä kivaa!

En mä sitä että se olis kummaa tavaraa… Sitä vaan että tähänkin tarkoitukseen on olemassa/myydään juuri sitä “tiettyä oikeaa korjausmassaa”.

Harkitsen hankintaa vielä.

Tuo on vastaavaa tavaraa kuin tämä:

Vastaa tuota versiota X.

Leitoldin uretaanimassa oli edullisempaa kuin linkin tavara. Ja toimivuus jokseenkin taattu, jos ko. firma tekee siitä myymänsä 3D-elukat. Vala tuosta pojalle kunnon miekka - osuma tuntuu mutta ei aiheuta sen kummempia traumoja. Jos pikkumaaleja halajaa, niin irtoaa nätisti kirkkaasta muovisesta oluttuopista…

Pikkuisen kyllä himottaisi uretaanit ostaa, kun teen jousien lisäksi myös kaikenlaisia cosplay asuja harrastuksena…Jenkeissä suosivat uretaania lateksin sijasta kun suurinosa leffa-asusteista tehdään kuulemma uretaanista lateksin sijaan. Vai ehtikö menna jo ensin.

Varattu ja kohta myyty.