Mikkelin 3D kisat kesä/heinäkuussa 2022

Nyt tulevana kautena Mikkelin jousiampujat avaa salosaaressa uuden 3D radan, jossa on 33 uutta eläintä ja monenlaista ammuntaympäristöä! Jonkin verran olen tänne kuvia jo jakanut, mutta löytyy pukki kalliontörmältä, vanhasta metsästä kuusipeuraa, kalliolta alas ammuttavaa villisikaa ja ilvestä. Paljon karhuja, peuroja jne. isoja “varmoja” paikkoja.
Tulossa on siis kisat mistä ei voi jäädä pois!

https://goo.gl/maps/haRa2GaAQW79M5B67

Paikalta löytyy laavu ja pienet tarjoilut, makkaraa, mehua ja kahvia. Pienenä jokerina rantasauna + uimapaikka, jota päästään käyttämään kun pari kymppiä maksetaan.

Pääpaino on tietysti primitiivijousiluokassa (puujousi+puunuoli), mutta otetaan myös toinen jousiluokka johon saa tulla vaistovälineillä oli hiilaria tai mitä vaan. Tuolla keskisuomessa on huhujen mukaan hyviä LB ampujia, jotka on kovia ampumaan puunuolillakin?

Onnistuisiko tämmöinen äänestys sopivasta kisapäivästä?
Äänestä kaikkia niitä päiviä jotka sinulle sopii, niin valitaan paras vaihtoehto.

  • 18.6 lauantai
  • 2.7 lauantai
  • 9.7 lauantai

0 äänestäjää

Kyllähän tuonne pitää lähteä! Kesä on toki aina arvoitus aikataulujen suhteen mutta uskoisin, että kesäkuun puolella sopii parhaiten.

SJAL Maasto-SM 2.-3.7. Ei siis silloin kannata järjestää. Juhannuksen alustakaan ei houkuttele, koska kaksi tapahtumaa, Erämessut Rixussa ja kolmen 3D-kisan viikonloppu Rovaniemellä vie monelta 11.-12.6. viikonlopun. Jäljelle jää viimeinen vaihtoehto.

Hyviä huomioita, kiitos! Tätä vähän arvelinkin, että eri liittojen maastokisathan ne on noina aikoina. Veteraani Esa muisti ihan ulkomuistista. :smiley:

Halutaanhan me mahdollisimman suuri osanotto, joten 9.7 sitä sitten kallistuisi. On muuten ensimmäiset kisat mitä tuolla radalla järjestetään. Seura palaa kisajärjestäjäksi vähän pidemmän tauon jälkeen.

1 tykkäys

Muakin kiinnostaisi vielä järjestää kisat Kouvolassa, mutta meidän maastorata vaatisi täydellisen rempan että se onnistuisi. Täytyy aloittaa diplomaattinen neuvottelu siitä voisiko äijät miettiä radan rakennetta uudelleen.

9.7. viikonloppuna näillä näkymin Perinnejousimetsästäjäin liiton kesäpäivät. Tod. näk. Sievissä.

Ahaa, eli sinä ja Simo olette varmaan sinne menossa?

Jollekin päivällehän tuo kisa olisi saatava, joten vielä taidetaan kallistua 9.7 suuntaan.