Mary Rosen miehistöstä

Kiinnostavia uusia tutkimustuloksia:

Jousimies puolestaan puristui ulkokannella kanuunan alle. Hänen ammattinsa paljasti toisaalta vieressä ollut jousi, toisaalta poikkeuksellinen lähes 180 sentin pituus sekä luuston muutokset, jotka kertovat toistuvasta jousen jännittämisestä ja nuolten laukaisemisesta. Hänen nahkainen rannenauhansa oli koristeltu granaattiomenan kuvalla, joka oli tyypillinen Afrikan pohjoisrannikon maurikulttuurille. Silti tuo “Kuninkaan keihäiksi” kutsutun henkivartijakaartin todennäköinen jäsen on oletettu englantilaiseksi. Laboratoriossa paljastuikin toista. Hampaiden isotooppien perusteella hänen oli täytynyt varttua paljon Englantia lämpimämmässä ilmastossa. Todennäköisimpänä tutkijat pitävät Afrikkaa, vähintään 50 kilometrin päässä sen pohjoisrannikolta sijainnutta aluetta.

1 tykkäys

Tästä on jo puhuttu muutama vuosi. Viime vuoden puolella oli oikein kunnon väittelyä jossa huudeltiin jo ihan nationalismisissa svääreissä omen enkku veren puolesta.

Ei ole ihan eka/ainoa tutkimus jossa todetaan monikulttuurisuus. Esim Roomalaisilla oli porukkaa ympäriinsä, mutta myös sen jälkeen sama jatkui.

Sit jos miettii mitä on enkku perimä. Siinä on tosi paljon perimää pohjoismaista ja ranskasta. Eli viikingit ja normannit.