Marjakuusi

Terveiset Saksasta. Olen kaatanut puuta pihaltani ja multa löytyisi marjakuusta. Ohessa on yksi parhaista rungoistani 180cm pitkä ja keskeltä 5cm. Teen vaihtokauppaa. Vaihtoon käy nuolet ja muut aloittavan perinne jousi harrastajan varusteet. Postimaksu Saksasta Suomeen on 30e. Pakettiin kyllä saisi mahtumaan ehkä kolme runkoa. Tarkempaakin kuvaa löytyy ja mulla on noin 10 eritasoista runkoa.

Tässä kuva.

Voisitko ottaa tuosta tyvestä ja latvasta poikkileikkauskuvan? Mikä pulju lähettää 30e:llä?
Katsoin DHL:n sivuilta niin heillä oli kielto päällä vielä viikko sitten.

Keskieuroopasta saa noita alle 20kg paketteja tosiaan lähetettyä tosi edullisesti Suomeen. Tästä on hyviä kokemuksia edellisten staavien lähetysten yhteydessä. Toista on sitten lähettää kamaa takaisin…

Ohessa muutama lisäkuva tästä kyseisestä marjakuusesta. Katsoin Saksan DHL sivut enkä löytänyt kieltoa. Nämä rahti jutut muuttuu nyt päivittäin. Välillä ne ei ota pieniä paketteja ja välillä suuria tämän Koronan takia. Jos Suomen rahti hinnat Saksaan kovat niin paketin voi myös postittaa Suomen osoitteeseen.

Halkileikkauskuvat molemmista päistä ja isompi kuva huonoimmalta puolelta ja oksista lähikuvat.

1 tykkäys

Hyvännäköinen. Keskellä oleva oksa jäänee hyvin kahvan kohdalle, jossa se ei haittaa. Samoin tuolla kärjessä ei ole haitaksi.