Kun tekniikka on hallussa

KATSOKAA TUOTA TEKNIIKKAA!!

Joe Gibbs on englantilainen 30 vuotias hammaslääkäri joka aloitti englantilais tyyppisten sotajousien ampumisen noin 15 vuotiaani kun sai kerran kokeilla eräässä tapahtumassa Mark Strettonin noin 80lb paunaista ja koska se oli kivaa ja nuorella pojan kloppilla oli selvasti potentiaali antoi Mark hänelle leikkimielisesti käteen 140lb isojen poikien pyssyn. Alaleukahan siinä tippui kun tuo nuori nulikka yllättäin veti kerran opetetulla tekniikalla 140lb täyteen vetoon.

Tuosta nyt on kulunut jo muutama vuosi ja miehestä on tullut iha hyvää tulosta ulos eri saralla jo muutamaan otteeseen.
Nyt sitten pamahti uusi viedeo tuudiin ja pitihän se välittömästi lähettää eteenpäin muiden nähtäväksi.

Sisäpiiri tiedolla tästäkin olen saanut vihiä vuosi sitten että on muutaman kerran ampunut jo kipailussa samanlaisilla järkäleilä mutta kun vaatimaton mies on niin eipä siitä ole mitään meteliä pidetty. Nyt voikin sanoa jo suoraan sen mikä on ainakin minun tiedossani ollut että uusi maailman ennätys jäikkien jousien virittämisessä sekä niillä ampuminen on täysin rikottavissa.

Joe on viime vuosina ampunut muutamia kisoja käöyyäen vain 190lb paunaisilla mikä kertoojo paljon…

Ainoa asia mikä itseäni häiritsee on miehen tyyneys vetäessä :smiley:

1 tykkäys

Kova jässikkä, ja yllättävän nuori tekijämies. Onkohan “vanhan” polven kuningas Simon Stanley jo eläköitynyt superjäykkien jännittelystä? Yllättävää, että noin ohuesta ja pitkästä rivasta irtoaa 200# noin lyhyellä vedolla. Näyttää 100-paunaiselta.

Viimeisin video Stanleyltä hänellä on joku +150lb kädessä.

On se hurja mies. Mutta olihan siellä kyynerpäänlämmitintä sentäs mukana, kuin normaali kuolevaisella. :smiley:
95kg tuossa käsien välissä, vaatii se kummasti treeniä. Jos tässä kesällä kerkeisi sen ensimmäisen satapaunaisen tehdä ja reenata, niin mukava olisi omiakin rajoja kokeilla useamman vuoden säteellä.
Kuulostaa nämä 15 vuotiaana 140lb jousien jännittämiset sellaisilta tarinoilta, että uskoako vai… masentua. Kun ei Gibbs mitenkään rotevalta kaverilta edes näytä, tuskin on nuorenakaan ollut.
Mieshän on myös ihan eri maailmasta kuin 150?kg Mark Stretton, mikä saa oikeastaan nuo jousen jännittämisen voimatulokset näyttämään vielä hurjemmilta.

tyypillinen takapihan ritsa

Mitäs tälle videolle on tapahtunut, kun käyttäjä on poistanut sen? Onko joku vetänyt herneen nenään? Onkohan Gibbsin jousista ja jousiammunnasta muita videoita?

Tässä.


Gibbsillä on ihan oma kanava. Siellä on vaikka mitä.