Knuutinpoikien talvijuhla la 1. helmikuuta 2020

Kaarle Knuutinpojan jousiampujat r.y:n perinteinen talvijuhla pidetään la 1. helmikuuta klo 18 alkaen. Paikkana on jälleen Turussa Kuralan Kylämäen ns. Vanha Kanala. Tilaisuus päättyy joskus klo 22-23.

Tapahtuma toimii nyyttikestiperiaatteella, eli jokainen tulija tuo jotakin syötävää tullessaan. Seura tarjoaa jonkin perusruoan ja kahvit. Tämä järjestely on aina toiminut loistavasti, ruokaa on ollut yllin kyllin ja valikoima monipuolinen. Mitään alkoholijuomia ei saa Kylämäen museolle tuoda, ei edes yhtä kaljapurkkia. Se on ehtona sille, että saamme käyttää museon tiloja.

Mikke Reinikainen ja Simo Hankaniemi pitävät tilaisuudessa pienen esitelmän primitiiviaseisiin liittyen. Muuten ohjelmana on vapaata seurustelua.

Autot jätetään normaaliin tapaan Jaanintien “toisella puolella” olevalle parkkipaikalle, eli ei ajeta museoalueelle. Parkkipaikalta johtaa kävelytie suoraan Kanalalle. Laitamme reitin varrelle muutamia kynttilöitä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, oli knuutinpoikien jäsen tai muuten vain primijousista kiinnostunut.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen tähän säikeeseen, tai tekstarilla Simo Hankaniemelle (p. 041 463 8968) tai Mikke Reinikaiselle (p. 044 3399 555). Voit myös tulla ilman ennakkoilmoitustakin, aina se jää joiltakin tekemättä, eikä asiassa ole ollut ongelmaa.

Tervetuloa!

1 tykkäys

Mukana ehdottomasti :+1: