Knuutinpoikien ammuntaesitys la 1. heinäkuuta 2017

Knuutinpojilla on jälleen perinteinen ammuntaesitys Turun keskiaikamarkkinoiden yhteydessä Turun linnan (päälinnan) sisäpihalla la 1. heinäkuuta 2017 klo 10-17.

Ilmoittaudu ma 19. kesäkuuta klo 12.00 mennessä Simo Hankaniemelle vaikkapa tekstarilla (041 463 8968), jos haluat mukaan. Tarvitsen tuolloin tiedon osanottajista, kun ilmoitan eteenpäin, jotta saamme esiintyjille ruokaliput.

Keskiaikaistyyppinen vaatetus pakollinen. Paikalla ei tarvitse olla koko päivää, jos voit olla parikin tuntia, niin se on OK. Osa on koko ajan. Mestariampuja ei tarvitse olla, että voi osallistua. Ohjelman nimi on “linnanväki harjoittelee ammuntaa”. Tapahtuma on rentoa ammuntaa ja yhdessäoloa.

Tämä vuotuinen esiintyminen on oleellinen osa vastinettamme Turun museotoimelle, että voimme toimia Kylämäessä. Joten knuutinpoikien jäsenillä on jonkinasteinen velvollisuus tehdä osuus tässä hommassa. Mistään kaukaa ei tarvitse lähteä ajamaan, olemme aina saaneet ammunnan hoidetuksi paikallisinkin voimin. Viime vuonna oli ennätys, 14 ampujaa.

Tervetuloa!

Minkälainen oli meininki keskiaikamarkkinoilla? Onko mitään kuvia?

Onkohan taas tänä vuonna Hämeen keskiaikamarkkinoilla jousiammuntakilpailu? Viime vuonnahan oli, mutta tämän vuoden ohjelmasta en löytänyt mitään mainintaa.

Juu. Se kiinnostaisi muakin. Hämeenlinnassa on tänä vounna kai koko “keskiaikaviikko”, eli keskiviikkosta sunnuntaihin.

Jos ammutaan, niin milloin. Lauantaina? Sunnuntaina? Joka päivä?
Tulen just sitä ennen Saksasta ja haluan ehdottomasti olla mukana ampumassa.

Facessa on kuvia.

Pasi Pohjolainen otti kuvia. Minullakin on jotain. Jonkun pitäisi näyttää, miten kuvia laitetaan tänne. Hämeenlinnassa on kilpailu la ja su, mutta kellonajoista ei vielä tietoa. Organisaattori on linnan pässä vaihtunut.

Kuvien laitto tänne on helpompaa kuin mihinkään Knuutinpoikien foorumiin aikaisemmin. Ne voi vaikka vetää hiirellä paikoilleen tänne viestikenttään kun on viestiä kirjoittamassa. Eli viestiä kirjoittaessasi sulla on samaan aikaan pienennetyssä ikkunassa auki se muistikortti,- tikku tai tiedostosijainti, missä haluamasi kuvat ovat. Tartut hiiren osoittimella oikeaan kuvaan siellä listassa ja vasenta nappia pohjassa pitäen vedät sen tähän viestinkirjoituskenttään. Done.

Vaihtoehtoisesti voi klikata viestiä kirjoittaessasi viestinkirjoituksen toimintopalkista tuota Liitä-nappia (vaakajuttu, josta lähtee nuoli ylöspäin). Se avaa Liitä kuva tai tiedosto-ikkunan, josta voit sitten klikata tiesi oman koneesi kuvalähteeseen, ihan kuten vetäessäsi kuvia hiirellä.

Laittakaahan nyt kuvia tänne. Face on niin epämääräinen paikka, eikä sieltä edes mitään löydy… Oliko paljon ampujia ja yleisöä?

Jeppis, itse olen yrittäny pitää pientä facebook lomaa. Ja pitäähän ne kuvat nyt jousifoorumilla olla!
Enkä muuten minäkään löytänyt hakemalla kuvia.