Kisat 21

Mikä on Knuutinpoikien kisaohjelma tänä vuonna? Entä muut tapahtumat? Onko esim hämeenlinnassa ohjelmaa? Näitä mielellään suunnittelee etukäteen, oman kalenterin kannalta.

Knuutinpojat ovat lähettäneet jäsentiedotteen mukanan jäsenilleen tiedotteen jota täydennetään sitä mukaan kun päivämääriä ja ohjelmaa päivitetään.

Hämeenlinnan markkinat eivät kuuluu ohjelmaamme.

Eiköhän tilanne tietystä syystä johtuen ole se, että mitään ei voi oikein suunnitella ainakaan kovin paljon ennakkoon. Pitää vaan katsoa, että miten tilanne kehittyy.

Petikon Waisto on perinteisesti sunnuntaina koulujen päättäjäislauantain jälkeen. Nyt tulossa 11. kerta.
Pyrimme järkkämään sen. Jos ei saa järkätä porukalla, käyn ampumassa sen yksin.

Aika miedosti korona on levinnyt, mielestäni. Toki ymmärrän riskiryhmäläisten huolen, yksi sellainen perheessänikin, mutta ruumita on tullut vuodessa vain pieni kasa. Valitan kantaani ihmisväen paljoudesta pallolla ja vahingoniloani, mutta jenkkien sekoilu asian kanssa ja hieman isompi ruumiskasa antaa vain jatkoaikaa maapallolle. Sai hymyn suupieleen. Tokko pääsee yltymään kuitenkaan planeettaa pelastavaan mittakaavaan. Pirun rokotukset ehtivät sotkea koko jutun. Muunnosviruksissa lepää hatara toivoni.

1 tykkäys

Lähinnä ongelma on, että ne joilla on valtaa vaikuttaa eikä sitä itsekkäistä syistä käytä, eivät virukseen kuole. Ekofasismi on tämmönen “antaa sitten kaiken palaa” ratkaisu. Siinähän nimenomaan alistutaan siihen että mikään ei tule muuttumaan. Eli alistaja on voittanut pelin kun me tavan pulliaiset aletaan tommosta toistelemaan.
Villiä vitsiä ja toivottavasti vitsiä onkin.

Mä tuun kuitenkin pokkaamaan petikon vaistosta jotain mitalia tällä kertaa. Ei mahda mitään oli korona tai ei…

1 tykkäys

Voi sen vitsinäkin ottaa, mutta jengin väheneminen on ainoa toivo. Kulutustottumukset ei tule muuttumaan kuitenkaan, joten 7,7 miljardistä olisi hyvinkin varaa pudottaa tuonne 0,7 miljardiin. “Antaa sitten kaiken palaa”, kommenttiin… Mun katsantokannasta mitään ei ole vielä palanut, ei edes promillea ja tokko palaakaan.
Vähennys voisi tietysti tapahtua leppoisasti, eli heräämällä todellisuuteen pallon säilyttämisestä kahdeksan ja kahdeksankymmenen sukupolven päähän ja siten aattelisesti, soditta… Tätä en usko itsekään. Ihminen on ihminen, kun tila tai resurssit alkaa ehtyä otetaan kättä pidempää esille ja sitten mennään taas ikävän kautta. Hatara toivo lepää muuntoviruksien varassa.

Mites tämä otsikkoon Kisat 21 liittyy? voi liittyä monellakin tapaa :blush:

Ok kiitos tiedosta. Tuon hämeenlinnaan oman maalitaulun markkinoille ja varaan paikan missä voi ampua. Siellä voi pitää sitten näytösammuntoja muutkin jos vaan ilmottautuu, mutta katsotaan nyt kuitenkin ensin miten tämä korona kehittyy ja vaikuttaako markkinoihin.

Kehotan keskustelemaan Hämeen linnan markkinoiden järjestäjän kanssa ennen kuin alat tekemään siellä mitään näytöksiä.