Kirja: Flight archery - where distance matters

Nyt olisi mahdollisuus ostaa Kay Koppedrayerilta (Jaapin vaimo) tämmöinen 66 sivuinen pituusammunnan kirjanen. Sisältää hieman kisahistoriaa, lajiesittelyä ja jousikategoriat.
Mulla on nyt linja auki Kayn kanssa, niin voisin helpoiten tilata muillekin samalla. Lähetellään sitten kotimaassa eteenpäin.
Jenkkien sisällä hinta oli 12e/kpl ja yhden kirjan olisi valmis lähettämään suomeen hintaan 17e.

Laittakaa tähän ketjuun viestiä, mikäli haluatte mukaan.

Hieno pieni kirjanen, taitaa olla ainoa laatuaan kyseisestä aiheesta. Takakannen teksti tiivistää aika hyvin sen, mistä on kyse, eli välineitä ja tekniikkaa ei sinänsä käsitellä. Löytyy jo omasta hyllystä mutta voin kyllä suositella, jos pituusammunta kiinnostaa.

Ahaa. No sehän on pettymys! Ajattelin että vähintään tuon Harry Drake kappaleen ja “what competitors do” kappaleen alla olisi laajemmin tietoa.

Jos katsotaan insinöörinäkökulmasta, niin välineiden ja tekniikan suhteen parempi on Dan Perryn artikkeli TBB IV -kirjassa. Mutta Kay on kyllä hyvä kirjoittaja ja onhan tuossa toki kaikenlaista kiinnostavaa tietoa. Edelleen voin suositella.

Täytyy sanoa, että eipä ollut kummoinen opus. Ehkä enemmänkin sopii yleisenä tietouksena harrastajalle, mutta ei tämmöiselle joka haluaa tietää oliko Don Brownin ennätysjousen sarvivatsan uritus mätsäävä vai ei. Tai mikä oli nuolen painopiste ja ilmanpaine ammunnan aikaan. :smiley:
Synteettisiä materiaaleja myös aika paljon. Turhaa verrata lasikuitu key-hole jousia turkkilaisien ampumiin, kun ei ne nyt oikein ole sama asia…

tismalleen