Kinkkukisa @ Loimaa @ 10.12.2018

HB-heput, lähtekääs viivalle… On Turun suunnastakin lähietäisyydellä…

http://www.pratta-jouset.fi/pratta.html

Mä oon todennäköisesti ainakin tulossa, jos toi jousikäden olkapää nyt vaan kerkiää tervehtymään.

Ratajouset kisatkoon radoilla. Kaunis ajatus kuitenkin että kinkku jousella…

2 tykkäystä

Ilmoittauduin. Siellä olisi nyt neljässä luokassa kolme osallistujaa per luokka. Olisi hienoa jos HB olisi isoin luokka. Kun FFAA:n tuloshistorioita selailin niin vuonna 2012 taisi jossain kisassa olla 9 HB-ampujaa.

Pistin samalla kyselyn kilpailusihteerille että saako bambunuolilla ampua kun eivät ole puuta vaan ruohokasvi. Kuulemma ainakin Suomessa FFAA:n kisat saa ampua myös bambunuolilla. Hyvä juttu!

hoja kyseli bambunuolista. Tutkailin IFAA:n sääntöjä ja niiden mukaan määritelmä puulle nuolimateriaalina sekä jousen valmistuksessa on seuraava:

Wood

For purpose of making bows and/or arrows:
Any type of plant material such as wood, bamboo, cane, reed or similar.

1 tykkäys

No siinähän se on ihan kirjallisenakin. Hyvä juttu!

Tulokset:
http://www.pratta-jouset.fi/tuloksia/Kinkku%20kisa%202017%20tulokset.pdf

Joo, Esa otti murskavoiton. Oma ammunta sujui muutamaa kierrosta lukuunottamatta ihan hyvin. Pikkuisen jäi harmittamaan se että 2 kierrosta ennen loppua olin toisena 6 pisteen erolla. 4 missiä ja 3 missiä kahdella viimeisellä kierroksella kertoo kyllä stressinsietokyvyn puutteesta. Laskeskelin Portsmouth-kierrosten tuloksista että 33-35 osumaa olis keskivertokierros, osumia oli lopulta 40/60.

Hyvin vedetty. Ite oon kolmesti kai tuon ampunu ja 163 pojoo kisaenkka. Aloin hiukka kokeilee ja reenailemaan jos se 200 menis rikki. Ei menny. Lopahti into tasamatkan nakutukseen. Silti arvostan lajia. 60 nuolta kysyy jo keskittymiskestävyyttä. 120n noin tuplasti.

Treenitulokset on tietysti aina treenituloksia, mutta 219 tuli tänään tauluun. Jos nyt saisi sitten kisassa sen 200 aina puhki. Päästä se vaan on kiinni.

1 tykkäys