Kilpailukalenteri 2018

Kerätään tähän ketjuun kaikki kauden 2018 kilpailut, joissa voi ampua perinteisellä jousella, eli kaikki primikisat, keskiaikakisat ja vastaavat tapahtumat. Kilpailuja on paljon ja kattavalla kalenterilla saadaan toivottavasti houkuteltua lisää innokkaita ampujia mukaan toimintaan. Päivitän kalenteria tarpeen mukaan.

Lihavoidulla on tiettyyn päivään vakiintuneet kisat, jotka järjestetään hyvin suurella todennäköisyydellä, sekä kilpailut, joiden järjestäminen on varmistunut. Muutokset toki mahdollisia.

Alustava kalenteri:

 • X Preeriajousikilpailu, 12.5.2018, Turku
 • XII American Round, 12.5.2018, Turku
 • Pituusammuntakilpailu, 12.5.2018, Turku
 • VIII Petikon Waisto 2018, sunnuntai 3.6.2018, Vantaa
 • Muinainen Laukko 2018, 7.–8.7.2018, Vesilahti
 • Helsingan Keskiaikapäivä, lauantai 11.8.2018, Helsinki
 • Hämeenlinnan Keskiaikamarkkinoiden jousiammuntakilpailu, 18.8.2018, Hämeenlinna
 • Hämeenlinnan Keskiaikamarkkinoiden jousiammuntakilpailu, 19.8.2018, Hämeenlinna
 • XXVII Vanhalinnan Primitiivijousikilpailu 2018, lauantai 25.8.2018, Lieto
 • Pituusammuntakilpailu, lauantai 25.8.2018, Lieto
 • II York Round 2018, lauantai 22.9.2018, Riihimäki
 • IX Taka-Hikiän Mestaruus 2018, sunnuntai 7.10.2018, Hausjärvi
4 tykkäystä

Tää on hyvä! Tälläistä on varmaan kaivattukin!!!

Kätsy lista. Nyt eikun sitten lisäilemään niitä pituusammuntakisoja sinne.

No hyvä, että kysyntää on! Toivottavasti en noilla alustavilla ilmoituksilla astunut kenenkään varpaille… Mutta kaipa Petikko, Perniö ja muut järjestetään, kun ne kalenterissa nyt ovat! Mikke varmaan täydentää Knuutinpoikien kisatiedot, sitten kun ne on päätetty ja Tuukka ilmoittanee pituuskisoista? Ilmoitelkaa myös, jos löydätte jotain muita kisoja - niitähän oli viime vuonna joitakin. Ajattelin sittenkin jättää FFAA:n kisat tästä pois ja laittaa vain linkin FFAA:n omaan kisakalenteriin, sieltä voi sitten katsoa ne kisat, joihin haluaa Historical Bow -luokkaan osallistua. Niitä kisoja on sen verran paljon, että turha niitä on tähän kalenteriin sotkea mukaan.

Talvipäivien pituuskisojen järjestämistä helmikuulle olen vähän yrittänyt kysellä ja järjestelyjä miettiä. Tieto tulee seuravan KK hallituksen kokouksen jälkeen.

Meikä on täysillä mukana auttamassa, jos tarvitaan apua. Ei tässä pitkin aikaa helmikuulle ole, eikun välineet jiiriin…

Onhan nämä kisat sellaisia joihin myös Knuutinpoikiin kuulumattomat henkilöt voivat osallistua ?

Kaikkiin voi osallistua, kuka vaan. Säännöt rajaa kamppeet puujousiin luonnollisesti ja usein pyyntönä on jokunen lantti osallistumismaksua.

Ok kiitos tiedosta. Tulen ensi vuonna joihinkin kisoihin mukaan.

1 tykkäys

Itseäkin tietenkin kiinnostaisi tulla joskus kilpailuihin. Sitä en tiiä, että millon pääsen. Ensi kesänä luultavasti tulee etelässä käytyä mutka niin varmaan samalla vois kisoissa pyörähtää. Hyvä kun on nytten lista mistä suunnitella aikatauluja!

II Perniön Maratonkierros ammutaan näillä näkymin vasta ensi vuonna. Mutta niinhän se on, suurimmat kisat ovat vain joka toinen vuosi tai peräti joka neljäs vuosi.

näyttää olevan työvkonloppu meikällä takahikiän aikaan. nyt ei voi muuta kuin toivoa että kurssille ei tule tarpeeksi porukkaa… Sit pääsis. viime vuonna kisa kusi perhesyistä ja nyt työn takia. voi eloa ja turhuutta.

perinteinen taka-hikiä kiinnostaisi kovastikin. epäilen, ettei ole tarpeeksi pitkää vapaata silloin jotta ehtisin lapista ajella.