Käytettyjä jousia kaupan

Kuten tarkimmat lienevät havainneet, laitoin juuri pari jousta tekeille… jospa nyt saisi sen “täydellisen jousen” tehtyä. Tämähän tarkoittaa, että vanhemmista pitäisi (hellahallituksen mielestä) päästä eroon. Nyt siis olisi käyttökuntoisia jousiani mahdollisuus hankkia omaksi edullisesti. Jäykkyyttä niillä on “riittävästi”, joten jos ei taivu omissa käsissäsi, hanki semmoinen näyttelykapineeksi. Voit sitten kertoilla, että se on ollut edesauttamassa kuuden MM-kullan ja kolmen EM-kullan hankintaa ja joka jousella on ammuttu myös SM-metallejakin.

Jos kiinnostuit, laitapa YV, niin saat tarkempia tietoja jousista.

P.S. Tämä EI ole aprillipilaa…

2 tykkäystä

Molemmat katkojouset (kuvassa oikealla) ja yksi pitkä (82 lbs lemon-vatsa) myyty. Vielä olisi neljä enkkulonkkaria vailla uutta kotiosoitetta.Löytyi yksi neuvolan ulkopuolella punnittava Joensuussa, jolle kelpasi tuo 84-paunainen lemonvatsainen. Matkahuolto saa hoitaa perille.

1 tykkäys

Kiitos komeasta jousesta! Vielä tunnutaan neuvolan ovilla notkuvan mutta pari laakia onnistui jo tunnin lämmittelyn jälkeen. Vielä tarvitsee hetki jumppailla hitusen notkeammalla kepillä ennenkuin uskaltautuu heittäytyä useamman nuolen sarjaan mutta eiköhän tuokin jousi vähitellen ala nöyrtymään.

1 tykkäys