Kauneuden kajo....

#1

Eksähdin vanhalle foorumille Lappalaisjuttujen kautta googlailessa. Ja voi hitto että oli toimiva foorumi ja ennen kaikkea tyylikäs kokonaispaketti. Onko kuudes kerta kun hoen samaa? Olkoon. Minä kun en näistä tietokoneasioista muuta ymmärrä kuin ulkonäön ja käytettävyyden niin vielä kerran: Oli se tyylikäs ja jouheva käyttää. Esim, kun olen nyt horjahtanut älypuhelinaikaan, niin siinä ekana lävähtää ruutuun jotkut vanhat keskusteluaiheet ja alueet. Täh? Miksi? Ennen oli paremmin: kun menit foorumille oli ensi valikkoina kaikki keskustelualueet ja otskiot. Tämä on yhä sekava, mutta toimiipahan joenkin ja kuten Simo totesi: Jousifoorumin ylläpito ei ole KaarleKnuutinPoikain ykkösprojekteja. Hyvä että on ees perunaa, vaikka kastike uupuu.

0 Likes

#2

Ehkä vasta viides.

Puhelimella kun klikkaa vasemmalla yläkulmassa olevaa logoa, sillä pääsee “Keskustelualueet” kohtaan, jossa näkyy aivan samallalailla keskustelualueet, ala-alueet ja vieläpä muutama ketju. Tämä on siis täysin sama kuin vanhassa phbb:ssä ja vieläpä hieman enemmän koska tuoreimmat ketjut näkyvät osittain.
Jos valitset vasemmassa yläkulmassa olevasta valikosta “Keskustelualueet” pääset myös äskeiseen kohtaan, valitsemalla “Tuoreimmat” tai “Kuumat”, pääset niitä vastaavia ketjuja selaamaan. Näitä ei vanhassa ole.

Käytettävyys tässä uudessa foorumissa on aivan eri planeetalta, en ymmärrä miten päin se voisi ikinä ollakaan parempi phbb:ssä. Oliko tuon äskeisen lisäksi joku ihmetys? Ja kun puhelimella tänne pääsee tykittämään, olet varmaan huomannut miten helppo kuvia on ottaa puhelimella suoraan tänne. Ei tarvitse koon typistyksiä, muokkauksia tietokoneellesiirtämisiä jne. Suoraan vaan puhelimesta kuva.

Ulkoasun sipistelyyn toki voi laittaa muutaman-useamman satasen, mutta kuka alkaa maksumieheksi? Kyllä sille tekijä löytyy.

1 Like

#3

Osallistun keräykseen 20 eurolla. Siis ulkonäön kohennusleikkaukseen.

0 Likes