Kaarle Knuutinpoikien 20vuotis juhlat kuralassa

Kaarle Knuutinpoikienjousiampujat ry vietää 17.2.2018 20v juhliaansa kuralan kylämäessä.

Päivän ohjelmaan sisältyy päivällä pienimuotoiset pituusammunnat noin 12-14 ja jonka jälkeen illalla kuralan auditoriossa (vanha kanala) pidetään itse juhlat 18-23

Mikäli maa on jäässä niin pituus kisat voidaan muuttaa tauluammunnaksi tai sitten keksitään paikan päällä jotain muuta kivaa säästä riippuen.
Itse pidoista ja sen ohjelmasta ilmoitetaan lisää kunhan sitä ohjelmaa lyödään kasaan.

Knuutin poikien puolesta tarjoilaan myös ruokaa sekä juotava, mutta niin kuin ennenkin koko homma on pääpainotteisesti nyyttäri pohjainen.

Nukkuma paikkoja pitkänmatkan saapujile voidaan myös järjestää.

Tapahtuman on tarkoitettu seuramme jäsenille, mutta avekit ovat tietenkin tervetulleita.

5 tykkäystä

Ihan vaan muistutuksena vielä, että ensi viikonlopulla osisi nää bileet turussa!!

Tulkoon ken kynnykselle uskaltaa :smiley:

Tapahtuma on ns. Vanhassa Kanalassa, joka on muutama vuosi sitten remontoitu kokoustilaksi. Sinne johtaa suora reitti Jaanintien parkkipaikalta mäkeä ylös. Samassa paikassa oli juhlat viime vuonnakin. Laitamme muutaman kynttilän reitille vielä paremmaksi vakuudeksi.

Seura tarjoilee tänä vuonna kahvit sekä lähi pizzeria ravintolan antimia. Laittakaa mahdolliset juhlaan osallistujat tähän kommenttiketjun perään mahdollisia toivomuksia niin teemme sitten paikan päällä yhteis tilauksen. Mikke tekee parin lähin alueen pizzeriaan tarkastus käynnit.
Voitte tuoda tullessanne lisukkeita, mitä vain suolaista tai makeaa tai juomia. Alkoholia ei saa tuoda, yhteistyösäännöt Kuralan kanssa kieltävät sen.

Väliin taitaa valitettavasti jäädä. Perheen hiihtolomasuunnitelmat menevät edelle, eikä niihin Turku kuulu… Harmittavaa, olisi varmasti hyvät pirskeet!

Elämä on valintoja ja usein niiden valintojen takana on isompi auktoriteetti :slight_smile:
Nähdään taas jossain vaiheessa.

Ilmoitus luontaisesti täytyy vielä tähänkin lisätä etä maa oli vielä tänään todella kovaa joten todennäköisesti pituuskisa siis vaihtuu tauluammunnoiksi. Keksitään siinä samalla vaikka jotain muutakin kivaa jos osan ottajia on tarpeeksi ja halua löytyy. Ja voihan ne pituuskisatkin pitää jos uskoo oman kalustonsa kuntoon.

Oliko jo 20 vuotta , aika menee !