II York Round 2018

Milloinkas ammuttaisiin York Round toisen kerran? Jos halukkaita löytyy, mieluummin enemmän kuin viime vuonna, niin minulle sopisi isännöidä kisaa Rixussa elo-syyskuun taitteessa, eli viikonloput 25.-26.08. sekä 01.-02.09. Seuraavat kaksi viikonloppua eivät onnistu, sillä ne menevät Uunoillessa Epsanjassa ja 22.-23.09. taitaa olla jo aika myöhäistä.

Elokuun viimeinen lauantai on perinteisesti ollut Kuralan/Vanhalinnan primikisa, eli se ei käy. Heti seuraavalla viikolla voi olla vaikea saada vapaata taas omiin menoihin, joten ehdotankin lauantaita 22.9. Silloin pääsee paljon porukkaa mukaan ja sääennusteen mukaan aurinko paistaa, on tyyntä ja lämpötila +18 C…

Tai sitten voisi yrittää myöhemmin järkätä jotain heinäkuista päivää. Silloin ei ole muutenkaan mitään kisoja.

Radikaali ehdotus: Viikko juhannuksen jälkeen!

Meidän perhe on heinäkuussa aika hyvin lomalla. Vie 3 viikonloppua.

Elokuussa 2 viikkoa ennen Kuralaa?

Mitäs jos Esa laittaisi gallupin pystyyn vaihtoehtoisista päivistä ja eniten ääniä saanut voittaa? Kisanhan voi laittaa pystyyn aika lyhyelläkin varoitusajalla ja melko pienellä vaivalla, eli vielä ei tarvitse päätöksiä välttämättä tehdä. Pääasia, että saadaan ampujia mukaan!

Täytyypä tutkailla noita päiviä ja järkätä äänestys, jahka pääsiäisestä tokenen. Juhannuksesta elokuun puolivälin paremmalle puolelle en järjestä mitään, vaan mitä todennäköisemmin rakennan elintasosiipeä kesämökille ja kulutan lomat loppuun enne elököitymistä. Vaimon ollessa arkena töissä, ei loman viikonloppuja arvaa varata muihin puuhiin, vaan parempi pysyä näköetäisyydellä… :wink:

1 tykkäys

Kiinnitetään LAUANTAI 22.09.2018 ja ammutaan York Round II Riihimäellä. Merkatkaa allakkaan ja anokaa osallsitumislupa valmiiksi. Laitan sitten elokuussa tarkemmat tiedot ja kisakutsun näille sivuille sekä naamakirjaan.

Hyvä, päivitin kilpailukalenterin.

Lienee tullut aika herätellä tätä kisaa ja siihen osallistuvia… eli ammutaan York Round II Riihimäellä 22.09.2018. Paikkana Peltosaaren jousiammuntakenttä, joka löytyy katuosoitteella Peltosaarenkatu 21, 111300 Riihimäki. Ilmoittautumiset tähän ketjuun tai sp:lla esa.lehtorinne(at)kolumbus.fi

Kisa alkakoon viime vuotiseen tapaan klo 11:00, joten kokoontuminen, lämmittely ja muu säätäminen sopivasti sitä ennen. Tuomo varmaan tulee kaveriksi jo reilusti aiemmin pakkoja virittelemään. Koetan saada muitakin seuramme jäseniä hommiin.

Puffettia yms. tarjoilua ei ole, joten omat eväät mukaan.

Säännöt lyhyesti:

York Round ammutaan WA:n 122 cm tauluun kuuden nuolen sarjoissa:

100 jaardia 12 x 6 nuolta
80 jaardia 8 x 6 nuolta
60 jaardia 4 x 6 nuolta

Pisteytys Imperial-tyyliin värien mukaan: 9-7-5-3-1

Ammutaan yksi kuuden nuolen harjoituskierros kultakin matkalta aloittaen lyhimmältä matkalta ja peruutetaan 100 jaardin aloitusviivalle, niin saadaan vähän hajua koroista.

2 tykkäystä

Hieman harmittaa kun ei tänä vuonna pääse osallistumaan, toivottavasti joku toinen ohiampuja ehtii edustamaan mun paikalle. :slight_smile:
Oisinhan mä tänä vuonna jo osunut… Nyt sattui vain kaverin valmistujaiset samalle päivälle.

Suorastaan “riemusta kiljahdellen” on YR-2-kisakutsu otettu vastaan… nyt on koossa neljä ilmoittautunutta; Pasi Pohjolainen, Timo Viitanen, Seppo Kuitunen ja minä… :frowning: Katoan lauantaina viikoksi eteläisemmälle ilmastoalueelle ja katsotaan sen jälkeen tilannetta uudemman kerran, jotta ammutaanko vai perunko homman.

Ilmoittauduttu. Viikon päästä olen ampumassa takedown jousella Itävallassa. Sen reissun jälkeen on muutama päivä aikaa opetella uusi tekniikka sataselle.

On sillä vaan niin helppoa ampua. Annoin kyllä aika paljon tasoitusta Liedossa kun ammuin omalla osagella. Toi takedown on siis isoveli heinäkuussa hajonneelle.

Näillä näkymin näyttää vahvasti siltä, että painun mökille treenaamaan IFAA-matkoja lokakuun Etelä-Afrikan kisoja varten York Roundin sijaan, sillä ilmoittautuneita on nyt vaivaiset neljä (itseni lisäksi). Ellei väkimäärä vähintään triplaannu tusinaan huomisaamuun mennessä, niin annetaan York Roundin olla tältä vuodelta… :frowning:

Kiinnostusta on mutta ihan vielä en uskalla täysin varmistaa osallistumistani.

En itsekään pääse, vaikka kiinnostaakin

En ole tulossa.

Lisänimiä ei tullut, joten YR II kuopattu tältä vuodelta. Olen pettynyt. :frowning:

1 tykkäys

Samoin…

Olisin tullut mutta saadaan pieni jousimettäkeikka aikaiseksi lauantaille Ja ei ole sen voittanutta. Kaukolaakeja voi ampua maaliskuulta elokuulle. Jahtikaudella menen jahtitouhun mukaan.

Aikamoinen myrsky sattui tälle päivälle. Kovin syksyistä oli myös vuosi sitten.
Ehdotan että kokeillaan järjestää kesäisempään aikaan…

Juu, Tuulen Viemää olisi saanut jatko-osan tänään…

Jos päivämäärän voisi nyt jo miettiä valmiiksi 2019 kesälle, niin enköhän saisi pakat paikoileen. Täytyy tsekata kesän kisakalenteri, sillä ainakin EFAC on Hollannissa elokuussa ja kiinnostaisi sinne mennä,