Hyvä pöhinä!

Tälllä foorumilla on kyllä hyvä pöhinä, vai mitä?! Foorumi on nuori mutta jäseniä on tullut mukavasti, kirjoittelu on aktiivista ja asiallista ja mikä parasta, tällaista turhaa tauhkaa on todella vähän…:wink: Lähes poikkeuksetta täällä on hyvää asiaa!

4 tykkäystä

Näin on. (turhaa tauhkaa lisätäkseni)

Moneen asiaan, etenkin jousi- ja nuolikuviin tekisi mieli sanoa jotakin tyyliin “Tykkään” tai “hieno keppi”, mutta suomalaiskansalliseen vähäeleisyyteen taitaa liittyä se, että näppäimistö alkaa laulaa vasta, kun on jotakin erityistä sanottavaa tai kysyttävää. Ehkä se on ihan hyvä, ettei ole joka kuvan perässä kymmentä yhtä niukkaa kommenttia. Vai mitä mieltä olette?

Hyvät ovat pöhinät myös mielestäni, nyt kun tähän uskontoon on hurahtanut niin on hienoa että on alusta jossa jakaa tietoa ja katsella kuvia kauniista jousista… :innocent:

Ärsyttää ehkä jopa hieman esim- primitivearcherin puoella kun joku postaa kuvan jousesta, kommentit ovat juurikin tyyliin "nice bow!-Good work " jne. Täältä saa paljon laaja-alaisemman ja paremmin uskontoon liittyvän hienostuneen vastauksen kysymykseen tai muuhun jutun juureen. Tykkään! :heart_eyes:

1 tykkäys

Tokihan kevyttä jaarittelua pitää aina välillä olla mutta täällä se on sopivasti tasapainossa tiedon ja asian kanssa. Suomalaisuuteen kuuluu, että sanotaan jotain kun jotain sanottavaa on, silloin kehut ja kritiikit ovat merkityksellisiä. Jos kukaan ei kommentoi mitään, niin kaikki kunnossa. Jos kehutaan, niin sitten on jotain poikkeuksellisen hienoa ja jos kritisoidaan, niin yleensä syystä.

Joo, näinhän se menee, PA-foorumilla tulee herkästi pelkkiä “tykkään”-viestejä, kivahan sekin tietenkin on mutta myös tylsää. Siellä ei ole enää mielestäni kunnon keskustelua kuin hyvin harvakseltaan. Jotain historiaan viittaavaa löytyy lähinnä sotajousipuolelta.

Pöhinä on hyvä. Virkistänyt oikein vuoden alkua kun täällä tapahtuu taajaan. Foorumi on toimiva kaikkine pikkulisineen joita ei vanhoilla foorumeilla ollut.
Ruman tylyn kylmä ulkoasu tällä on silti yhä vieläkin… hah. Yritän kuitenkin keskittyä sisältöihin estetiikasta piittaamatta.

1 tykkäys

Kyllä tämä uusi (ja toivottavasti nyt pysyvä) foorumi on tästä hienosti lähtenyt heräämään henkiin alkukankeuksista huolimatta :slight_smile:

Näin on!
Hienoa nähdä erityisesti miten on konkareita tullut ihan eri malliin kirjoittelemaan kuin yuku-foorumille. Mukava nähdä Mikke, Seikku, Emil ja kumppanit kirjoittamassa!

1 tykkäys