Howard Hill tripletti

Pienen yllyttelyn jälkeen aloin duunata tämmösiä. Liimasin kalikat viikolla, eilen vedin vannesahalla etuprofiilin ja tänään tilleröin.

175-178cm pitkiä, aika roimalla refleksillä. Pienin on 5cm ja suurin 7,5cm.
Vaahtera-bubinga-valkotammi x2 ja vaahtera-bubinga-jatoba x1. Vielä vähän work in progress, mutta valkotammivatsaiset on tilleröity 28" asti, vain 35-40 paunaa siellä. Jatoba 26" tilleröity ja joku 52#.

Heittää varmaan ihan paskasti kun on noin leveät… :wink:. Voi olla että nopeuslukema 10gpp nuolella jää 170-175fps välimaastoon!

6 tykkäystä

Tämähän on aivan vastenmielistä noitten edellisten projektien rinnalla!

Noei, hyvältä näyttää, ja varmasti tuntuu eri maailmalta ku komposiittien puljaaminen. Onko tuo kahvan laminointi taivutettu liimauksen jälkeen vai ennen?

1 tykkäys

Erityisesti tuo puupöly! Hyi olkoon. Eilen tosissaan mietin että onpa tyhmää askaretta. Sarvijousista ei tule yhtään näin paljon sotkua. :smiley:

Kahva on liimattu ihan suoralle pinnalle. Aikamoinen möhkö vaahteraa. Näitä vielä muotoillaan ja sipistellään.
Irtihän tuo nasahtaisi kun aihio on muuten niin ohut, siksi nuo kaksi piti tapittaa.

Taisimpa katsoa kaksiulotteista kuvaa väärin, eli kahvan ohennus sai sen ekalla vilkasulla näyttämään siltä, että nuo itse jousen rungon laminoinnit olisi taivutettu aallolle tuosta kahvan kohdalta. Viittaan tuohon vasemmanpuoleiseen kuvaan alkuperäsessa postauksessa.