Gao Ying tyylillä 96% veto omasta painosta

Youtuben clipit kun oli katsottu kanavalta “The way of archery”, piti saada käsiin Justin Ma:n ja kumppaneiden kääntämä saman niminen kirja. Alkuperäinen teos on vuodelta 1637, joten aika autenttista kamaa luvassa.
Kirjassa esitelty vetotekniikka on varsin miellyttävä ja toimiva. Jospa siihen paneutumalla voisi päästä itsekin tämmöiseen suoritukseen? Tai edes samoihin paunoihin, prosentit voi olla aika vaikea. :smiley:

1 tykkäys

Ilmankos näytti raskaalta suoritukselta… :open_mouth:

Vielä pykälää kovempi. :smiley: Olihan näitä muitakin lonkkarin vääntäjiä jotka pääsi omaan painoonsa asti? Paleoplanetilla Jaro, sitten tietty Joe Gibbs huitelee omissa sfääreissään…

92,1kg… Mulla ei oo mitään mahdollisuuksia :rofl:

Joo, tulee sitä vaikeammaksi mitä painavampi ukko… Vähän kuin että 60kg kaveri jaksaa vetää leukoja, mutta 120kg ei enää juurikaan. :smiley:

Tästä syystä jotkut Ninja Warrior-huiputkin tuppaa olemaan noin 60-kiloisia tumppeja. Sitten kun joku ihan keskiverron kokoinen 180 cm / 80 kg jamppa yrittää, niin näyttää radalla jätiltä ja tellingit rytkyy.

Niin, tsekkaapa myös telinevoimistelijat. Vertikaalisesti varsin rajoittuneita suurin osa niin naiset kuin miehet. Huippuesimerkki tämä Biles.

Mun pitäis vetää 96% se 233 paunaa… vähän on vielä matkaa :laughing:

1 tykkäys