FFAA:n Maasto-SM 2022

Tammisaaressa kisataan heinäkuussa pari päivää. Hyvä kenraali Eestin reissua ajatellen, joten ilmoittautukaapa mukaan.

1 tykkäys

Tuonne tottakai lähdetään. Mutta taitaa mennä telttailureissuksi. Kuten ffaa foorumilla puhelitkin, on muuten hotellit täynnä Tammisaaressa ja lähialueilla!

1 tykkäys

Toistaiseksi näyttää osallistujalista Rixulaisten jäsentenvälistä HB-luokassa… :thinking:

Minä saatan innostua lähtemään tuonne ihan kylmiltään, jos toistaiseksi keskeneräiset lomasuunnitelmat rouvan kanssa johtavat sen mahdollistavaan lopputulokseen. Lisenssi kait se pitää ostaa, jos niikseen tulee.

1 tykkäys

Nyt siellä näkyy minunkin nimi. Tammisaaressa on kiva kisata ja illalla rentoutua satamaterassilla. :smiley:

2 tykkäystä

Tää kommentti ikäänty aika huonosti. Lauantaille luvattu tasan 20 milliä sadetta! :smiley: Sunnuntaina vaan 10mm.
Miten toi noin nopeesti käänty…

Joopa joo… ipattiin asennettu sovellus arvailee nyt, että kisapaikalle päästään kuivana, mutta iltapäivällä viimeistään kastuttaisiin. Sunnuntaina sitten tasaisemmin koko päivä… :cloud_with_rain:

Nyt povaa poutaa viikonlopuksi… :sun_behind_small_cloud:

1 tykkäys

Jos ennuste on puolipilvistä, niin tuolla rannikolla voi tulla ihan mitä vaan.

1 tykkäys

Kisoihin on valmistauduttu paikoitellen hyvin, osittain huonosti - kun nuolisetti valmistuu tänä iltana??

Kävin vanhoilla kuitenkin treenaamassa, vähän painavammat 440gn nuolet kantoi 85 jaardilta ihan hyvin. 11 nuolta joista keskimäärin 3 meni taulusta ohi. Vaan maastokisoissahan on 80mc taulu, eli tuossa olisi 4 nuolta pisteillä. :open_mouth:

edit: Ei kun 65 senttinen taulu! haha

1 tykkäys

Mites meni ensimmäinen päivä?

Esa duunas taas yhden SE/epävirallisen ME:n! 297p.
Minä perässä 249p, sitten Pasi 200p ja Jani 161p.
Vaikka jotain valitusta metsässä kuuluikin niin kaikkihan ampui paremmin kuin koskaan! Nämä on kuitenkin Pasi Pentin ja Jani Kortströmin ensimmäiset maastokisat (Janin HB-sarjassa).

4 tykkäystä

Kovia tuloksia!

On ja omalla kohdallakin siihen nähden että tommonen 249p olisi ollut normaali pistesaalis koko viikonlopulta, ei yhdeltä päivältä.
Entinen SE ja vielä nykyinen ME oli/on 277p, joten ei paha.

2 tykkäystä

Aloitettiin Jeren ja Pasin kanssa rastilta 15 (80-70-60-50y) ja tuloskortin se puolikas lupasi reipasta 300 pinnan ylitystä. Toisella puolikkaalla nollat ensin 65 jaardin ylämäestä ja heti perään toisesta pitkästä kävelystä alamäkeen karistelivat toiveita pahasti. Tuohon vielä päälle kolmanneksi viimeisellä helpolla 20 jaardilla yksi pummi, niin haamuraja jäi rikkomatta. Kuitusjousella olen takavuosina 308 onnistunut…

2 tykkäystä

Tänään ammuttiin FFAA:n Maasto-SM-kisojen toinen päivä Hunter-kierroksen merkeissä. Aloitettiin koko HB-kööri, nyt myös Jani ryhmässä neljäntenä, samalta rastilta 15 kuten eilinen Field. Nytkin eka puolikas meni minulta melko mukavasti eiliseen tapaan, mutta toisella puolikkaalla ei tullut ihan eilisen kaltaista notkahdusta. Tulos 327 petrasi SM- ja ME-tulosta peräti 54 pisteellä. Jere, Pasi ja Jani ampuivat likimain samoja numeroita kuin Fieldissä heidän sijoitusten säilyessä luetellussa järjestyksessä. Näillä eväillä seuraavaksi Eestiin MM-kisoihin elokuun alussa.6 tykkäystä

Niin, ammuntahan kulki hyvin koko viikonlopun. Jani perän pitäjänäkin ampui yhteensä 340 pistettä.
Mulla kova nousujohteisuus jatkuu kun edelliset tulokset oli 255p (v.2020), 275p (v.2021) ja nyt 494 pistettä! Viime vuonna oli aika alavireistä, mutta nopeasti ne pojot nousee kun tekniikka loksahtelee kohdalleen. Vaikka tosiasiassa vieläkin ampuminen tuntuu tusaamiselta…
Silmiin pisti että paljon oli vieläkin niitä taulun oikeassa laidassa olevia nuolia, khatran/laukaisunhallinta tekee pientä vippasua oikealle. Eli nuoli lyö kahvaan ja osuu siksi taulusta vain muutamia senttejä ohi. Ne nuolet jos saa vielä korjattua pisteille niin paranee pisteet ja kummasti.

Meni nopeasti aika mettässä, taukopaikalla sitten rupateltiin kaikenlaista Jakken ja muiden kanssa. Nuolista, kisamatkoista ja ammuntatekniikasta. Ja oli muuten hyvät tarjoilut taas.

Kuviin valitsin tietty ne taulukuvat jossa rökitän Esan… sori. :smiley:

6 tykkäystä

Hieno ryhmäkuva, niin aito.