Esittely itäkairasta

Päiviä!

Tämä lienee oikea paikka esittelypostaukselle? Tuntuisi ainakin hölmöltä lähteä aivan tuntemattomana nakkelemaan kommentteja muiden ketjuihin ihan vain luottamustasoa nostaakseni, jotenka laitetaan edes jotain pohjaa.

Olen tässä nyt muutaman kuukauden ahminut tämän ja (linkkejä bongatessani) vanhemman foorumin tietoja ja koittanut päästä kärryille siitä, mistä milloinkin puhutaan. Nöyrä kunnianosoitus siis teille, jotka tietoanne tällä tavalla ilmaiseksi jaatte.

Innostuin aiheesta kun törmäsin Juha-Pekka Joonan saamelaisjousijuttuihin ja nyt itsekseni opiskellessani huomannut, että perkele, tämähän on aika monimutkaista mutta omituisen tyydyttävää. Omistan 10 vuotta sitten ostetun bearin super kodiakin, mutta jostain syystä ei yhtään tee mieli ampua sillä kun tietää pystyvänsä tekemään historiallisenkin, kunhan jaksaa panostaa. Ei sillä että olisin muutenkaan sillä kovin aktiivisesti ampunut ekan parin vuoden jälkeen.

Tässä viimeisen kuukauden aikana olen nyt räpeltänyt puolentusinaa heikonpuoleista jousta raidasta, ja tällä hetkellä on liimauksessa ensimmäinen ugri. Siitä tulee Aivan Paska™, mutta ei se mitään. Sijoitun Itä-Lappiin metsäsaamelaisalueelle ja koska lylyä on helposti saatavilla, tulen varmaan noiden parissa viettämään aikaa koko ennustettavissa olevan tulevaisuuden.

Mielenkiinnolla jatkan seuraamista, ja toivottavasti myös aikanaan pääsen antamaan takaisin, jahka heitän tuon polttopuiden vuolemisen pois.

  • Sirviö
14 tykkäystä

Tervetuloa mukaan tähän hulluun touhuun!

1 tykkäys

Tervetuloa hienon harrastuksen pariin!

Tällä tietoa olet toinen aktiivisesti primijousia tekevä lapissa. Ainakaan muita ei ole ilmoittautunut. Jos joskus kuljet rollossa niin laita viestiä, niin ihmetellään yhessä ugrijousien maailmaa.

-Ville

Tulee siellä käytyä ainaki työn merkeissä tämän tästä, ja joskus muutenki. Ilmottelen toki, yksin kumminki voi oppia vain rajallisesti.