EIAC 2022 @ Seinäjoki

Imoittauduttu - AMHB. Katsotaan vuoden päästä kunto, vaihtuuko A -> V -> S …
450 mahtuu mukaan reilun vuoden päästä IFAA:n halli-EM-kisoihin Seinäjoella. Pitäkääs kiirettä ilmoittautumisen kanssa, jos mukaan meinaatte. Aiemmissa kisoissa on täyttä tullut aika äkkiä.

Mikä ettei. Pitääkö osallistumismaksu maksaa vasta lähellä kisapäivää?

Kuukauden sisään esirekkaroinnista. Aiemmissa kisoissa siivosivat maksamattomia pois useamman kerran, kun lista oli täysi, niin jonossa olleet pääsivät mukaan.
Varasin myös banketin ja kisapaidan ja aikomus on maksaa tammikuun aikana.

Ilmoittauduin…

Ilmoitauduttu!

Ok!

Ilmoittauduin samoilla lisukkeilla.

Korjasin jo nyt ilmoittautumisen ikää vastaavaan luokkaan.

Ei taida ilmoittautuneet näkyä missään, ainakaan vielä?

Ja nykyäänhän on historiikkiluokassakin myös ikäluokat - joten jos “vanhukset” ampuvat omissa luokissaan, niin jää nuoremmillekin jotain mahdollisuuksia…

2 tykkäystä

Veteraaneihin ilmoittauduin. Mites kesä - 22, oliko silloin joku EM-kisa kans Suomessa?

Jep, pitäisi olla kumielukkakisa, EBHC, Rovaniemellä. Alunperin Leviä oli suunniteltu, mutta resurssi-, logistiikka- yms. syistä siirto.

Juu, tuota hallilla hehkuttivat, että tänne olisi tulossa kisat. Sain sellaisen käsityksen että ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta hyvältä vaikuttaa. Tiiä vaikka itekkin osallistuisi, kun onhan tässä aikaa tehä välineitä ja reenata.

Silloin kun EBHC-kisat ovat Keski-Euroopassa, niin HB-luokassa on parhaimmillaan toista sataa ampujaa - esimerkiksi tuleva (2021) kisa Ranskassa. Ehkäpä maailman suurin perinnejousitapahtuma, jos pelkkää osallistujamäärää katsoo, tasokin on sitten jo aika kova. Mutta jos sellainen on kotikulmille tulossa, niin kannattaa ehdottomasti osallistua, ottaa sellaisena “kerran elämässä”-tapahtumana, vaikkei kilpailuista muuten ehkä niin välittäisikään. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, eikä arpoa osallistumista, paikat menevät nopeammin kuin ilmaiset ämpärit.

Itse olen osallistunut vain sisäammuntakisoihin, niissä(kin) on aivan oma tunnelmansa. Sinänsä harmi, että ovat saman vuoden aikana, menee yhteensä puolitoista viikkoa lomia niihin. Pitää varmaan ruveta jo keräämään kotipisteitä, jos mielin osallistua kahteen monipäiväiseen kisaan saman vuoden aikana…

Tuossa eiac:ssa tais käydä niin että ilmoittautuminen avautui liian aikaisin. Yleensä menee niin että ensin tapahtuma julkaistaan ifaa sivuilla. Tarkoitus on käsittääkseni että uusinta yritys registöröinnin avaamiselle on kesän jälkeen.

Ebhc:sta. Suunnitelmat etenevät niin että ebhc tapahtuu 2022 kesällä Rovaniemellä. Korona tätä voi muuttaa, se jää nähtäväksi. Lisäksi tänä kesänä on suunniteltu että olisi Rovaniemi open, joka olisi siis ifaa säännöillä 3D kisa.

Ebhc Ranska 2020 muuttui 2021 ja samalla on sitten wbhc. Selvää ei ole että tapahtuvatko ne, kuten ebhc 2022 kanssa niin nähtäväksi jää että miten tilanne muuttuu. Elämme epävarmoja aikoja.

Tuolla on tietoja että avautuu uudelleen maaliskuussa ja että jo tulleet ilmot on voimassa. Ei haluta yli 12kk ennen ilmoittautumisia.

Joo, voi olla. Mutta ensin sen olisi tultava ifaa sivuille. En nyt tarkistanut että oliko siellä jo. Jos olen käsittänyt oikein kuinka ifaa mm/em tapahtumat toimivat on niin että ensin ifaa sivuille, sitten sen jälkeen avautuu ilmoittautuminen. Syy tälle on tasa-arvoisuus sen suhteen että kenellä on mahdollisuus osallistua. Tapahtumat ovat osallistuja määrän mukaan rajoitettuja ja toimivat niin että joka ensin kerkeää niin saa paikan. Tässä tapauksessa esim kävi niin että eihän muu eurooppa edes tiennyt että registöröinti aukesi. Joten se ei ole tasa-arvoista. Tätä nyt korjataan ja tosiaan jossain vaiheessa aukeaa taas. Kannattaa muuten olla nopea näissä, paikat menee nopeasti :wink:

Jos haluatte niin minä voin tänne postata kun registöröinti aukeaa taas? Minä ja Mare kyllä saamme tiedon kun se tapahtuu.

Mielestäni aiemmin auki ollut EIAC-ilmolinkki vei ulkomaille (IFAA-sivuille)…

Juu, korona tässä tuo haastetta. Todellisesti kukaan ei tiedä että mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Mutta suunnittelu jatkuu niin että estoja ei tule. Kaikki meistä toivottavasti ymmärtää että nämä asiat eivät ole meidän käsissä :frowning: me voimme yrittää edesauttaa, mutta emme asiasta päättää. Toivotaan että rokotuksia tapahtuu ja sitä kautta yhteiskunnat aukeavat. Elämme erikoisia aikoja.

https://www.ffaa.fi/?x118281=397029

Siirtyi siis vuodella eteenpäin Rovaniemen kisat. Tänä kesänä pitäisi silti olla tuo open kisa.

1 tykkäys

Kyllä. Rovaniemi syksyllä 2021. Sitten ensi kesänä confolens ebhc 2022 ja Rovaniemi ebhc 2023. Voi olla myös kesällä 2022 Rovaniemi.