EIAC 2022 @ Seinäjoki

Imoittauduttu - AMHB. Katsotaan vuoden päästä kunto, vaihtuuko A -> V -> S …
450 mahtuu mukaan reilun vuoden päästä IFAA:n halli-EM-kisoihin Seinäjoella. Pitäkääs kiirettä ilmoittautumisen kanssa, jos mukaan meinaatte. Aiemmissa kisoissa on täyttä tullut aika äkkiä.

Mikä ettei. Pitääkö osallistumismaksu maksaa vasta lähellä kisapäivää?

Kuukauden sisään esirekkaroinnista. Aiemmissa kisoissa siivosivat maksamattomia pois useamman kerran, kun lista oli täysi, niin jonossa olleet pääsivät mukaan.
Varasin myös banketin ja kisapaidan ja aikomus on maksaa tammikuun aikana.

Ilmoittauduin…

Ilmoitauduttu!

Ok!

Ilmoittauduin samoilla lisukkeilla.

Korjasin jo nyt ilmoittautumisen ikää vastaavaan luokkaan.

Ei taida ilmoittautuneet näkyä missään, ainakaan vielä?

Ja nykyäänhän on historiikkiluokassakin myös ikäluokat - joten jos “vanhukset” ampuvat omissa luokissaan, niin jää nuoremmillekin jotain mahdollisuuksia…

2 tykkäystä

Veteraaneihin ilmoittauduin. Mites kesä - 22, oliko silloin joku EM-kisa kans Suomessa?

Jep, pitäisi olla kumielukkakisa, EBHC, Rovaniemellä. Alunperin Leviä oli suunniteltu, mutta resurssi-, logistiikka- yms. syistä siirto.

Juu, tuota hallilla hehkuttivat, että tänne olisi tulossa kisat. Sain sellaisen käsityksen että ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta hyvältä vaikuttaa. Tiiä vaikka itekkin osallistuisi, kun onhan tässä aikaa tehä välineitä ja reenata.

Silloin kun EBHC-kisat ovat Keski-Euroopassa, niin HB-luokassa on parhaimmillaan toista sataa ampujaa - esimerkiksi tuleva (2021) kisa Ranskassa. Ehkäpä maailman suurin perinnejousitapahtuma, jos pelkkää osallistujamäärää katsoo, tasokin on sitten jo aika kova. Mutta jos sellainen on kotikulmille tulossa, niin kannattaa ehdottomasti osallistua, ottaa sellaisena “kerran elämässä”-tapahtumana, vaikkei kilpailuista muuten ehkä niin välittäisikään. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä, eikä arpoa osallistumista, paikat menevät nopeammin kuin ilmaiset ämpärit.

Itse olen osallistunut vain sisäammuntakisoihin, niissä(kin) on aivan oma tunnelmansa. Sinänsä harmi, että ovat saman vuoden aikana, menee yhteensä puolitoista viikkoa lomia niihin. Pitää varmaan ruveta jo keräämään kotipisteitä, jos mielin osallistua kahteen monipäiväiseen kisaan saman vuoden aikana…