Dan Høj - Bows and arrows of the vikings

Tuli tällainen kirja vastaan.
http://www.primitivearcher.com/smf/index.php/topic,66077.0.html

Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Sisältää varmasti paljon muualtakin saatavaa tietoa, mutta kivasti yhdessä nipussa. Onko kenellekään tuttu kaveri tämä Dan?

Mää tunnen etäisesti. Saan kirjan varmaan ensi viikolla kun käymme tuolla gotlannissa. Olen jo tehnyt tilauksen että yksi painos lähtisi kaverin matkassa Visbyyn mutta katso nyt kerkiikö ne hakea sen mulle valmiiks :slight_smile:

Hienoo. Pitää varmaan itse kysellä tilausta.

Onko kirjassa jotain erityistä kohtaa, missä on uutta tietoa tai tietoa mitä ei muualta saa?

En tiiä tarkemmin.
Kokonaisn valtainen luetttelointi viikkari ajasta ja omaan kokemukseen pohjautuna ainakin ellei muuta. Mitä kaikkea on sisällä ja mitä kaikkea puuttu en osaa sanoa.

Kyllä minä tunnen sama kuin Harm Paulsen tällä Schleswigissa .

Mistäs tämän kirjan saa tilattua? Museolta kyselin jo kolme viikkoa sitten eikä mitään vastausta ole tullut.

Noniin, siellä on oltu aikasessa… Kaivelin facebookista tämmöisen linkin: https://shop.histofakt.de/product_info.php?products_id=309&fbclid=IwAR1kVY8DKFlu3Fofu_zxNTZ2B0j13YPnROlQPGW9G67ptEmc5e_DgMQrCPw

Mullekaan ei ole tuolta museolta vastattu mitään. Tuo linkki on jonkun Jan H. Sachersin jälleenmyyntisivu, sitä voisi kokeilla.

Kuinkas sattuikaan, tänään tuli museolta lasku kirjasta. Onneksi en kerennyt muualta tilata.

Itse tilasin tänään tuolta linkkaamastasi paikasta ja nyt on jo kirja matkalla. Museolle laitoin sähköpostia ajat sitten, eikä vieläkään ole mitään kuulunut.