Bambu-Bulletwood-Lemonwood ELB ”buildalong”

Omaehtoisen koronakaranteenin ajantappoprojektina, toisena niistä, koetan saada väkästettyä bambu-bulletwood-osage ELB:n. Bambu on Mikken kautta hankittua, bulletwoodia löysin nurkista sen verran, että V-liitoksella sain koristesäleen tähän ja toiseenkin jouseen ja vatsaan lemonwoodia. Kuvissa aihio takimmaisena.

2 tykkäystä

Mikäs siinä tommosia tehessä kun on noin siisti verstaskin! Tehdäänkö tuolla mukamas puutöitäkin?

Katselin noita sun ketjuotsakkeita että onkos nää tuplana, mutta olihan siellä pieni ero… Tässä tais mennä sekasin kuitenkin lajikkeet: “koetan saada väkästettyä bambu-bulletwood-osage ELB:n”.

Joo, kaksi asiaa samaan aikaan mielessä… lemonwoodia vatsassa, kuten kuva kertoo.

Jere: Päätin tällä uudella tällä uudella verstaallani panostaa siisteyteen. On puruimuri, pitkällä kurttuputkella, jota vaihtelen eri vekottimiin käytön mukaan. Ei sekään kaikkea ime, mutta aina kunkin työvaiheen jälkeen vetäisen isommat purut ko. letkulla imuriin ja viimeistelen Kärcher-imurilla päivän päätteeksi. Vanhalla verstaalla tuli tallusteltua purukerroksen päällä ja hellahallitus siitä välillä reklamoi…

Kuulostaa hyvältä. Sotkut joutuu aina kuitenkin lopulta siivoamaan, joten miksi ei sitten pienissä erissä. Ei tarvitse pölyäkään hengitellä.

1 tykkäys

Bambuselän nurkat pyöristetty ja lapojen päät pyöristetty 14 mm:iin.

Alka vatsa olla muodossaan ja taipuu sen verran, että kohta saa lyhyemmälle jänteelle. Teen sarvinokit ennen sitä, niin tilleröityy suoraan taisteluvalmiuteen. (Huom! Siirryin digiaikaan paunamittarin kanssa, jos vaikka saisi suoraan oikeisiin lukemiin vanhaan analogiseen verrattuna, joka valehteli alakanttiin reilusti.)

2 tykkäystä