Annetaan puukuitulevysuikaleita taustapakkaa varten

Siivous menossa ja navetassa on ollut pölyä keräämässä pari nippua kuitulevysuikaleita (huokolevy, tuulensuoja ja pinnoittamaton versio). Noita on muistaakseni 40, 60, ja 120 senttiä leveinä, riittää koosta riippuen materiaalia on 2–3 taustapakkaan. Osa on valmiiksi sopivan leveää suikaletta, osa hieman liiankin leveää mutta mattopuukollahan siitä selviää.

Itsellä on noita pari valmiina ja vähällä käytöllä ovat olleet. Solumuoviset ovat kätevämpiä vaikka kuitulevypakka hyvä sekin on. Mutta jos joku tarvitsee materiaalia, niin Hausjärveltä hakemalla saa. No ehkä kahvipaketin voi emännälle vastineeksi tuoda, jos hyvän mielen haluaa.

Jos kiinnostusta on, niin voin toki katsoa tarkemmin mitat ja määrän.

1 tykkäys

Kiinnostaa ja paljon, jos Turkuun saisi.

Valitettavasti Turku on vähän liian kaukana. Viikon, pari on jätelava vielä pihalla ja sitten ne menevät sinne, jos kukaan ei niitä nouda.

Moi Tuomo, mua vois kiinnostaa nuo, jos kukaan ei vielä ole hakenut? :slight_smile: En tiedä kyllä vielä milloin pääsen hakemaan, pitää tutkia kalenteria et miten olis aikaa. Palaan asiaan lähipäivinä.

No hyvä, ovat vielä jäljellä. Haun suhteen ei niin tarkkaa, kunhan joskus. Voin ottaa vielä parit kuvat.

Hienoa, ota sivuun. Tullaan Remes kaimasi kanssa hakemaan ne lähiaikoina pitää vain sopia logistiikka. Uskotko että ne mahtuvat farmariin niin että taka penkit on alhaalla?

Joo mahtuu varmasti, ei noita ihan niin paljon ole. Osa on 120 pitkiä, osa lyhyempiä. Kannattaa laittaa pressu alle, pölisee jonkin verran. Omaan käyttöön ajattelin noista tosiaan 60x60 senttimetrin pakkoja, ovat vielä liikuteltavissa.

Ok, no palaan asiaan tässä lähipäivinä hakuajankohdasta. Kerro jos joku päivä ei sovi sulle.

Niin ja toi 60x60 just sopiva myös meille. Että saa tosiaan liikuteltua helposti.

Kävin vielä tarkistamassa niput. Niistä saa kaksi kappaletta 60x60x20 pakkaa sekä noin 1,5 kappaletta 60x60x40 pakkaa. Nämä ovat siis kaikki 120 senttimetriä pitkiä suikaleita. Voi myös laittaa 80 ja 40 sentin paloiksi. Lisäksi on noin puolikkaaseen pakkaan 40 senttimetrin suikaleita ja jonkin verran sekalaista suikaletta. Yhteensä näistä saa siis ainakin 4–5 taustapakkaa.

Oletko Tuomo kotosalla ens sunnuntaina? Jos tullaan morjestaa ja poimii levyt? Varmaan josku klo 16-17 jälkeen.