AliExpressin bambunuolet

… tulivat 22 päivää tilauksesta. Kuusi nuolta, bambuvarret, taulukärjet. Ensimmäiset huomiot:

  • paketti hieman kärsinyt mutta pakattu niin jämäkästi että nuolet ja sulat vahingoittumattomat

  • kaksi nuolta aavistuksen mutkaisa (tämä ihan ok, onpahan aitoa tavaraa eikä mitään keinotekoista). Yhden nuolen kärki liimattu vinoon. Yhden varressa mietityttävä roso. Yhden nuolen sahattu nokki ja sulat ei synkronissa.

-pituus 80 cm, kärjissä ei mitään vinkkiä greineistä. Nuoli tasapainossa 33 cm kärjestä. Vaakaa ei harmi kyllä ole mutta painavia ovat. Ostonuoleen verrattuna arviolta 1,25 -kertainen.

-varsi oikein jämäkkä. Ostonuoleen 40-45 -paunaiseen verrattuna selvästi jäykempi. 60+?

-sulitus 5" parabolic, hanhensulka eikä kalkkuna sanoisin, vaikka mainostivat että turkey.

Kaiken kaikkiaan sanoisin että kannattava ostos. Hirvee kutina päästä testaamaan näitä, menee varmaan lauantaille se.


Noniin! Siinähä sitä on nuolta. Noista voi sitten lyhentääkin sopivia. Lämmittämällä voit hellan päällä oikoa, jos kiinnostaa.

Miltei 50 mm tilaa nokissa sulkiin… Komian pitkät sulitukset.
Nokkitilana itselle vakiintunut 27mm, niin että just sormet mahtuu koukkuun niiden taakse.
Paljon maksoi nuolet rahteineen kaikkineen?

Kuusi nuolta oli 20,42. Free delivery. Seurannasta pystyi seuraamaan koska paketti oli lentokentällä, koska rahdattiin ja koska tuli Suomeen. Paketti oli littaantunut mutta nuolet olivat fiksusti pakatut ja vahingoittumattomat.

Oon noita pyöritellyt kädessä kuin teinipoikana Erotiikan Maailmaa konsanaan. Pinta on lakattu, en uskalla lämpöä noille antaa joten olkoot pari vähän kiharaa sitten. Nokit on sahattu rouvisti, kaikissa oli terävää reunaa jotka hioin hiekkapaperilla. Yhtä pyörittäessä kärki tekee 5mm ympyrää eli vinoon liimattu. Muuten vaikutelma oikein asiallinen. Otan nämä mukaan Amroundiin että pääsee ihmettelemään ja kokeilemaan. Ammun kisan kyllä itsetekemillä, ei ylpeys anna periksi ampua ostetuilla kun olen kaikki perinnekisat ampunut omatekemillä. Meni syteen tai saveen.

Kokeilu tehty ja oikein mallikkaasti toimivat 57-paunaisella jalavalla. Tossa huonolaatuista videota, syvimmät pahoittelut leveästä työmiehen hymystä videon alussa. Lihavan miehen ei pitäisi pyllistellä.