Vanhalinnan kisa la 27. elokuuta 2022

Knuutinpoikien päätapahtuma, Liedon Vanhalinnassa pidettävä 3D-primitiivijousikisa pidetään jälleen elokuun viimeisenä lauantaina eli 27.8. Ilmoittautuminen kisaan alkaa klo 11.00 venevajassa lähellä linnan päärakennusta. Kilpailu alkaa klo 12.00. Radalla on edellisvuosien tapaan 20 rastia, enimmäkseen eläinmaaleja, joihin ammutaan pääsääntöisesti kolmella ratakärkisellä nuolella. Jos teillä on blunttinuolia, niin ottakaa yksi tai kaksi sellaistakin mukaan.

Kisamaksu on 10 euroa jäsenmaksunsa maksaneelta, muilta 15 euroa. Ulkomailta tulevan ei tarvitse maksaa. Maksu vain käteisellä. Seura tarjoaa kahvia, mehua ja pientä purtavaa, joten omiakin eväitä kannattaa ottaa mukaan.

Autot voi jättää venevajan luona olevalle parkkialueelle. Lähistöllä on myös toinen parkkipaikka. Vanhalinnalla on jälleen muinaistulien yö, joten illan mittaan alueelle kertyy runsaasti väkeä. Korvauksena Vanhalinnan käytöstä pidämme jousiammuntanäytöksen 19.30-20.00. Tämän jälkeen väki siirtyy linnavuoren laelle seuraamaan tuliesityksiä yms. Näytöksessä olisi hyvä olla jokin historiallisen tapainen asu, mutta se ei ole pakollinen.

Pituusammuntakilpailu pidetään, jos Vanhalinnan pellot on puitu. Tilanteesta tiedotetaan lähempänä kisaa. Tällä hetkellä meillä ei ole tiedossa muuta riittävän turvallista paikkaa, sillä asutulla seudulla on niukasti puolen kilometrin aukeita paikkoja.

Tervetuloa!

7 tykkäystä

Hienoa, tulossa ollaan taas. Onko sauna viimein käytettävissä tänä vuonna?

Tulossa ollaan ja laitetaan päälle parempaa vaatetta.