PERUTTU – XI Taka-Hikiän Mestaruus 2020

Aloitetaanpa edellisvuoden otsikon päivityksellä tämä ketju ja sen myötä porukan herättely, mikäli Tuomo kisan järjestää koronasta huolimatta. Sunnuntai 4.10. ymmärtääkseni pitäisi olla se H-hetki, eli kohta puoliin. Mitäpä Hikiässä on mietitty?

4.10 on ainakin mun kalenterissa ylhäällä. Koht mennään taas :slight_smile:

Valitettavasti kisa perutaan tältä vuodelta. Kymmenen vuotta on nyt kisaa tullut pyöritettyä ja aina ollut kivaa! Sama fiilis edelleenkin, että kiva kisa ja siksi pientä haikeutta välivuodesta. Mutta nyt välivuosi on paikallaan, monesta syystä. Korona nyt on tietenkin yksi tekijä, vaikka tällä viikolla viimeinkin varmistui, ettei karanteenia ole onneksi tiedossa. Silti, nyt on liian monta projektia ja asiaa kesken ja kisa vie kuitenkin kolme täyttä päivää, eikä siihen ole nyt vain mahdollisuutta. Taannoin, Espoossa asuessamme naapurissa asui tuttu suurperhe. Siinä perheen isän kanssa pihalla juttelimme ja jotain sanoin pienten lasten työläydestä. Naapuri totesi vain, että nauti nyt helppoudesta, homma menee työläämmäksi lasten kasvaessa. Ja taisi olla oikeassa…

Joka tapauksessa, syksyllä 2021 jatketaan! Aloitetaan toinen kymmenvuotisjakso! Ja maalis-huhtikuussa houkuttelee edelleen pienimuotoisen pituusammuntakilpailun järjestäminen. Jospa Taka-Hikiässä ammutaan kauden ensimmäinen ja viimeinen kilpailu?

8 tykkäystä

Jaksu hali! Saapahan oma käsi nyt sitten levätä ja parantua rauhassa.

No höh. Niin kai sitten!

Eikun kohta halliin ampumaan… :thinking: Voitaisiin ottaa 20y, 60 nuolta haaste.

2 tykkäystä

Ensi vuoteen siis… Täytyypä tosiaan ampua 60n/20y hallissa, kun saan kärjet kiinni Tuomon valikoimiin varsiin. Self-nokit ja sulat sain sopivasti valmiiksi ennen mökille lähtöä. Testituloksena hallikauden avaukseksi se sitten menköön ja säästän nuolia, jos vaikka Turun suunnalla olisi ensi vuonna käyttöä…

1 tykkäys

Viisas päätös Tuomolta tilanteessa, jossa elämä tarjoaa täyteyttä jokaiseen päivään ilman kisojen järjestämistäkin. Haluan kanssa muistuttaa, että se aika jonka lapset on siinä käsivarren mitan päässä ja huolehdittavina on loppuin lopuksi lyhyt. Kyllä siihen kannattaa panostaa niinä muutamina vuosina.

Hyvää syksyn jatkoa!

6 tykkäystä

Suuremmalla innolla sitten ens vuoteen!