EBHC 2023 Rovaniemi

2023 esikisat takana Rovaniemellä.
https://www.ffaa.fi/bhc/rovaniemi-open-2021/
https://www.ffaa.fi/bhc/
Yksi HB ampuja oli mukana sunnuntaina. Oli muuten kaverilla hieno nuoliviini ja tykkäsin myös jousesta. Oli aika kiire järjestelyiden kanssa, joten en kerennyt jutella. Hienoa että olit paikalla!

1 tykkäys

1 tykkäys

Ens kesänä mennään uudestaan :blush: ehkä eri radat, kuka tietää. Maasto oli hienoa ja monimuotoista. Paljon kulmia, suoria, pirunpeltoa, kalioita, pehmeää sammalta, näköalatorneja, laavuja, suomi metsää, aukeita, jne. Hienot kisat tulossa. Toivottavasti moni teistä pääsee osallistumaan.

Jos kysymyksiä kisojen, ajankohtien, majoitusten, ens kesän openin, jne suhteen niin minä voin koittaa vastata. Jos en tiedä vastausta, niin voin koitaa ohjata oikealle henkilölle. Ehkä se tärkein vinkki niille jotka haluavat osallistua on se että kannattaa osallistua 2022 openiin, jos ajattelee kilpailla itse ebhc kisoissa. Maastossa käyminen etukäteen auttaa :wink:

Joo tulipa käytyä. Hyvin järjestetyt kisat!

Kyllähän se niin taitaa olla, että tuonne pitää lähteä. Nämä WBHC/EBHC-kisat menevät sitten todella nopeasti ilmoittautumisen alettua, ihan parissa päivässä parhaimmillaan. Eli jos kiinnostaa, niin ilmoittautua pitää välittömästi kun ilmoittautuminen on avattu. Siitä varmaan muistutetaan täällä sopivasti ajoissa!

1 tykkäys

Ehdottomasti. Minä voin ottaa asiasta kopin.

1 tykkäys

Mites toi EBHC tänä vuonna? Confolens 2022. Onko sinne joku suomesta menossa?